Rabi14 seymaabyk inşallah inşallah gidersin 😌 demekki kişiye göre muamele yapıyorlar ben gittiğimde doktordan çok asistanı konuştu evet doktor iyi yani tüm doktorlar iyidir zaten ama asistanının öyle yapması bi hasta kaybetmelerine neden oldu 🤷🏼♀️
Gamzeakd Eessrra evet allah izin verirse orada yapacağım. Doktorumdan çok ama çok memnunum . Arkadaşım daha yeni orda doğum yaptı . 2. Ciyide orda doğurdu çok memnun kaldı …
Eessrra Gamzeakd canım bende gülcan hanıma gidiyorum bende memnunum ama telefonda mesaj atınca çok soğuk konuşuyor sanki cevap vermiyor bazen size karşı nasıl? Birde ücret değişiyormı yılbaşından sonra ben sorduğumda 5.000 tldi değişirmi acaba.
Neseozgen123 Pikimom ben yaptırmadım. Genelde annenin ileri yaşta olması, tüp bebek olması, ya da anne tarafında her hangi bir engel durum söz konusu ise yapılması gerekebilir. Tabii ki yine de sizin tercihiniz.🙏evet dediğiniz gibi fiyat olarak çok yüksek.
Zeynep0332 fatma2991 okan hoca ünv de evet.35 den sonra ben meddeme gitmeyi düşünüyorum gerçi ✌ ayşe gönül altuncuya
fatma2991 Zeynep0332 ben 35 haftalığım yarın için meddem de Hülya hanım a randevu aldım bakalım nasıl olacak
Fatmanurrrrrr Gamzeakd 16 haftalık oldum😊 🤰🏼Sizin kaç haftalık 😊bi de memnun olmadığınız şeyler var mı Gülcan hanımdan
Gamzeakd Fatmanurrrrrr 10 gün sonra randevum var 12 haftalık olucaz inşallah.. size kaçıncı hafta cinsiyet söyledi gülcan hanım 🥰
Fatmanurrrrrr Gamzeakd benimkini 13 sonuna doğru gördü ama erkek olunca daha kolay anlaşılıyomuş galiba. Döndüre döndüre baktı kesin emin olarak söyledi sizinki de görünür inşallah ☺️
Fatmanurrrrrr Eessrra yaaaa cidden bende birisi olsun da soruyum diyodum bunu bu kadar olur. Mesaja bi kaç şeyle cevap verip geçiyo geçen korona oldum acil bi durum diye aradım cevapladı ama arama yerine mesaj atın dedi ona da ayrı bi şaşırdım 😅 ama muayeneye gidiyorum sanki annemin ilgisi gibi şefkatli tatlı 😊😂 mesajda görsem hayatta gitmem derdim muayene de gördüm allahtan😅normal doğumu 5 bin dedi sezaryen çok az yüksek bi de suda doğum da vardı orda. Benim en çok merak ettiğim doğum zamanı mesaj mı atıcaz da gelicek hastaneye 😃
Gamzeakd Eessrra cevap veriyor hemen vatsap olduğu içindir belki yazdığı için çok sıcak olamıyor olabilir. Doktorların çoğu öyle vatsapta çocuk doktorumzda öyledi bilirim 🥰
Gamzeakd Eessrra evet arkadaşım yeni doğum yaptı 5 bin küsür verdi . Bence normal diğer hastanelerde çok farksız değil? Sen kaç haftalıktın canım ? 🥰
Eessrra Fatmanurrrrrr canım gülcan hanım doğuma girmiyor gece akşam olunca. Ancak hastanede olduğu zaman yapıyormuş sordum kendisine. Evet valla mesajda çok soğuk değiştirsemmi diyorum bazen doktorumu😂😂 ama canlı çok tatlı harika bir insan
Gamzeakd Fatmanurrrrrr memnun olmadığım bişey yok doktorum sayesinde biraz da hamile kaldım 2 senedir iatiyoduk ama olmuyordu kimyasal gebelikler falan geçirdim başka doktora gittim aşılama falan hiç biri olmadı. Gülcan hanım 1 hapverdi başka hiç bişi yapmadı rabbiminde izniyle hamile kaldım. Beni çok rahatlatmıştı belki de stresim bitti bilmiyorum. Bi bağ kurdum gülcan hanımla o yüzden çok memnunum naif konuşması net konuşması iyi bence. Emin olun bş doktora gittim nasıl kaçacağımı şaşırdım ordan . Çok uzun oldu canım ben de 10+4 haftalık hamileyim 🥰
Fatmanurrrrrr Gamzeakd benim ilk gitme amacım tedavi içindi ama tedaviye başlamadan hamile kaldığımı gördük Allah’a şükür. gittiğimde ilk defa muayene olacaktım titreye titreye gittim o kadar kibar dı ki bi yandan da benimle konuşarak beni rahatlatması zaten beni çok cezbetti. Çıkar çıkmaz dedim ben doktorumu buldum 😁
Eessrra Gamzeakd ben 23. Haftamdayım canım bende orda doğum yapmayı düşünüyorum ama verdiğim para değsin istiyorum bazı hastaneler ilgisizmiş. Sen kaç haftalıksın
Brcu1 blgnnozge bende bugün gittim sizlerin tavsiyesi üzerine çok memnun kaldım ama burda benim de kafam karıştı nerede doğum olacağı konusu hastaneyi biz mi seçiyoruz yoksa anlaşmalı bir hastanesi var mı ? Ben heyecandan doğum nerde gerçekleşeceğini sormadım
blgnnozge Brcu1 canım yeni muayenehanesine bende gitmedim daha çarşamba gideceğim kısmetse. Hastane konusunu konuşacağım bakalım. seninle de iletişime geçerim😊
Zehra-33- Mrvgl bakalım bende perşembe günü için tekrar randevu aldım ama ısınamıyorum ne kadar devam ederim bilmiyorum