Fatma-yldz NurTekmile hmm anladım canım benim hangi doktor icin randevu alıyorsun peki ben dün aradım gebelere bakmıyorlarmış
NurTekmile Fatma-yldz ben internetten alıyorum randevu sabit doktor yok bazı günler gebelere bakıyorlar bazı günler kadın hastalıklarına bugun yeni randevular acılmıs simdi ara canim 182 den alıyorsan randevuyu gebe poliklinigi diye belirt kadın hastalıkları ve gebe poliklinigi ayrı kartalda
Ozge3747 Elifatly Evet doğuma geliyor her türlü. Gece gündüz sabah farketmiyor. Zaten sezeryan olacak benim, ama normal doğumlara da geliyor.
yildirimhediye Ggzm Ggzm 10 haftalığız 😊 memnunum tavsiye üzerine gitmiştim şuan bir problem yaşamadık. Sadece her şeyi siz sormalısınız ilk zamanlar ne soracağımı bilmediğim için doktordan çıkınca aklımda soru işaretleri kalıyordu. Şuan alıştım daha rahatım 😊
smyyezeyrek47 Dam-la22 konustum bugun cagiriyolarmis geliyormus erken dogum olursa icimi cok rahatlatti valla haftaya dogumum var🤯🤯🥰
Gulgzm İstanbul Anadolu yakası devlet hastanelerinden tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mıdır?
Meleekdincc Gulgzm tuzla devlet hastanesi Osman Sertaç sade veya Mehmet Mete kırlangıç ben Mehmet beye gidiyorum çok memnunum
Hanifeee_ Gaziosmanpaşa çevresin de önereceğiniz Hastane,doktor var mı. 6 haftalık hamileyim henüz doktor seçimi yapmadım.
AnneNesli Hanifeee_ bende o bölgede oturuyorum 12 haftalığım henüz doktor arayışındayım takip edeyim yorumlarınızı
Hanifeee_ AnneNesli Bilge Hastanesi için de güzel yorumlar alıyorum.Takipte kalalım😊Gulkocccc Hanifeee_
BusrAlpay_34 Hanifeee_ küçükköy başarı hastanesi var kadın dogum doktorları çok ıyı bıraz pahalı ama guzel hizmet alırsınız önerebilirim