Rabia30-Adem Minnaki_beklerken ben başından beri gidiyorum melih beye. Çok memnunum güler yüzlü çok iyi bir doktor doğumuma da 12 gün kaldı,kısmetse doğumum da melih beyle yapicam inşallah
Minnaki_beklerken Rabia30-Adem acil sıkıntılı bir durum oldugunda ulasabiliyorsunuz degil mi ilgileniyor yani ? Benim gebeligim riskli gebelik de ondan soruyorum kusura bakmayin.
smyyezeyrek47 CanCeren cikayetlere baktim da hic sikayet bulamadim canim herkez cok memnun onceden beylikduzu devlette calisiyormus ben cok memnunum tavsiye ederim
CanCeren smyyezeyrek47 valla benim baktığımdada 1 kişi iyi yorum yapmıştı teşekkür ederim haftaya gidicem inşallah
Ezgica medineninannesi ben sezeryan olacağım için öyle bir sorunum olmayacaktır ama o hastanede dr lar gece gelmiyolar sanırım öyle biliyorum nöbetçi kim varsa o giriyo doguma
Rabia30-Adem Minnaki_beklerken evet bugün bile mesaj attım hemen cevap verdi. Ne zaman arasam açıyor telefonunu
Mine6262 Ebrugur123 evet memnunum ikinci doğumum olacak ilkinide Necla hocamla yapmıştım çok naif kibar dinleyici bir doktor hiç bir soruyu cevapsız bırakmaz 🥰
tkirlay Medipol Sefaköy Pelin Ergenekon 7 haftalıgız şu anlık memnunum insallh onunla devam ederiz ☺️
Zehra-33- BurcAK145 muayene ücreti ne kadar neredeki a tkirlay merhaba memnunmusunuz bende iki kez gittim de emin olamıyorum
mervedaldaban Kaa son olarak özel hastane azizliği sebebi ile sıfır güven ve devlet hastanesine çok güzel bi geçiş yaptım 3. Doğum inşallah olacak Zeytinburnu Süleymaniye kadın doğum hastanesi 🥰
yasemin__hemsire Aycan34 çok teşekkür ediyorum bende tüp bebekle gebe kaldım 20 . Haftamdayım 😘😘 rabbim bizlere bagislasin