Mommyyyy Kızlar ben magnorm kullanıyordum sağlık ocağında yazdırdım eczacı eşime bunu vermis kullanan varmk
asena21 Mommyyyy bana kadın dogum doktorum yazdı gece bacak kasilmalarmdan dolayi cok rahatsz oluyordum.. 36 Haftayiz bayadir kullanıyorm.. içerik ayni deglse doktorunuza sorn ona gore aln siz ne icin aldinuz bu ilaci
Mommyyyy asena21 ben önce magnorm kullanıyordum bende bel bacak ağrım için kasık agrimda vardı gebeler kullanabiliyor yani içim Rabhat kullanabilirim degilmi ya birden farklı ilaç görünce şaşırdım sanırım muadili
asena21 Mommyyyy aynen kullan ben kullanıyorum yemeklerin yaninda ic dedi doktor meyvw suyu niyetine suya karistirip içiyorum
Mommyyyy Anne18 ben az önce çay bardağı suya koyup içtim aşırı eşki asitliydi ay neden böyle normal mi canım . . Yemek 15-20 dk önce yedim .
Aslihan93 Mommyyyy bende kullaniyorum ikiside magnezyum bir farki oldugunu sanmiyorum ama eger mide bulantilarini varsa aksam icmenizi onermem ben aksam icince midemi bulandiriyo o yuzden gunduz iciyorum
Mommyyyy Aslihan93 ilk kez denedim kuzum ben bakalım biraz yaktı sanki dudaklarımı boğazı mi dilimi bidemde de hafif yandı sanki normal sır heralde herkes kullanıyor sonucta