Merveemervee1 Hamişlerr napıyosunuz nasıl geçiyor günlerrr?? Şu corona döneminden bir türlü kurtulamadık ya huu evde tıkıldık kaldık🤦🏻♀️ Bebişler nasılll🤗
Mommyyyy Merveemervee1 keşke o kadar basit olsa canım . Aşırı duygusal ve kaygılıyım ailemle birlikte 1 ay önce covid geçirdik ve aşırı tedirginim sizce gecicekmi bu günler zor atlattık piskolojikmen çöktük resmen çevremiz hep covid . Çok üzülüyor um Rabbim ailelerimizi korusun
Ozgglt_ Merveemervee1 bende evde örgü örüyorum müge izliyorum bol bol yemek temizlik bütün hobilerim bunlar şimdilik 😂
Kubra91 Merveemervee1 27 de doktora gittim 30.cu haftaya giricem yine çağır di doktor benim bebeğimin boyu haftasına göre uzunmuş öyle demişti 38cm di kilosu 1144 tü ama şuan kaç bilmiyorum pazartesi tekrar gidicem aslında çok güzel hamilelik geçirdim şu saate kadar çok nadir bir iki durumdan bulantı yaşadım ama çok kilo aldım ya😔
Merveemervee1 Mommyyyy yaaaa çok çok geçmiş olsun,bir daha da uğramasın yanınıza inşallah.bebiş ve siz iyi misiniz şu an
Merveemervee1 Ayssmom evet valla bide bi günüm bi günümü tutmuyor bi gün bomba gibiyim ertesi gün yataktan çıkamıyorum😹
kaganmetahan Bende çok skldim artık birde oğlum var oda çok sıkıldı resmen eve bağlandık kaldık dön dolaş aynı rutinler 😔😔 bizde 29+1 feyiz valla doktora bile çok gtmedim bu bebeğimde kaç kilo onu bile söylemediler😩
Merveemervee1 kaganmetahan olsun yine de oğlunuz size can şenliği oluyordur benim eşim işe bi gidiyor akşama kadar gözüm patlıyor gelsin diye 😸
Mommyyyy kaganmetahan al benden de o kadar bende korkudan gitmek istemiyorum . Zaten geçirdim Rabbim kimsenin başına vermesin çok zor çözüm yokmu buna Rabbim yardimcimiz olsun ailelerimizi bizleri bebek lerimizi korusun inşallah
Mommyyyy Merveemervee1 çok şükür iyiyiz arada sırt ve göğüs ağrım oluyor bebeklerde doktorum çok ilgilenmedi 2 dk üstten baktı hafta ile uyumlu sorun yok ay sonuna görüşelim dedi ama gitmiş devlete geçmiş . .
Ayssmom Merveemervee1 bende öyle doğurunca anne saatinde çay kahve içebilicez acı gerçek tadını çıkaralım😄
Merveemervee1 Ozgglt_ ahahaha mügede olmasa sabahlar geçmez zaten😹 örgü bende istiyorum ama hiççç el becerim yok o konuda.güzel zaman geçiriyor mu
Ozgglt_ Merveemervee1 benimde yoktu ya en son orta okulda el işi dersinde tığ almıştım elime 😂 şimdi bir tane kalpli popcorn battaniye bitirdim 2 patik 2 bandana 1 tane hırka ördüm kızçeme 😂 şimdide yelek örüyorum tığla 😂 ben yaptıysam herkes yapar ve çok güzel anlatanlar var YouTube da. O ipi alınıp evde durması bile çok güzel his baya iyi geliyor 😄
Kubra91 Merveemervee1 ben normalde 50 yiydim hamile kaldığımi beş buçuk haftalıkken öğrendiğimde 54 tüm şuan 69 um yaklaşık 15 kilo falan😁😁
Merveemervee1 Ozgglt_ benim ablam çok ilgileniyor örgü işleriyle bi kaç kere denedim ama ııı ıhhh yok anacım ne mümkün yapamadım😂 popcorn battaniye ben de ablama yaptırdım çok tatlı oluyor gerçekten🤗 bebiş kız mı erkek mi
Merveemervee1 Ayssmom annem de öyle diyor bugünlerin tadını çıkar şimdiden çok ararsın sonra diye😅 ayyy onlara kavuşalım da sağ salim hiç aramam bu günleri🐣
Ozgglt_ Merveemervee1 Buğlem Deren olacak ismi 😌 siz düşündünüz mü sağlıcakla en güzel günlere gelsinler inşallah