Ncmtntuuba Kızlar benim göğsümde ve genital bölgemde kararma oldu ya 😔 28. Haftadayom acaba gecer miyada aynı durumu yasayanlar naptı 😔
Srnysl Ncmtntuuba benim de şuanda var canım bu üçüncü gebeliğim doğumdan sonra zamanla geçiyor merak etme 🥰
Gamzecinar141119 Ncmtntuuba canım doğumdan sonra emzirdikçe geçiyor merak etme hamilelik sürecinde normal yani benimde tam rengi düzeldi derken yeniden hamile kalınca bidaha karardı böyle şeyleri sorun etme geçiyo doğumdan sonra emzirdikçe zaman geçtikçe ☺️
61Aysen Ncmtntuuba Bendede oldu dogumdan sonrs geciyomus göğüs ucu geciyo bi tanidgm hamileykn gohus ucu simsiyh olmuştu siyah kism büyümstu suan pembemsi rengine döndü cocugu yanmzda emzirdgi icn gormustm ama ozel bolge nekdr duzeliyo bilmiyorum
A_Alparslan Ncmtntuuba boynum göbegim koltuk altı bacak aram karardı 30 dan sonra 😓😓😓 erkek çocuğum cokkk üzülüyorum 🤷
seymaabyk Genital i göremiyorum 😂😂 ama göğüslerim de benimde kararma var. Emzirdikçe geçermiş yani doğum yaptıktan sonra ☺️
Ncmtntuuba 61Aysen ya geçsin inşaallah benm de siyah kısmım hem karardı hemde büyüdü genital de karardı 😔
Ncmtntuuba A_Alparslan benim kıxım olacak inşallah ama sdce genital ile gögsğmde var karnında da hafif bir çizgi var ortada sadece
Gamzecinar141119 Ncmtntuuba merak etme ya dönüyo eski haline benimde ikinci gebeliğim tam rengi açıldı derken yeniden hamile kalınca 😂
E-v-A101 Ncmtntuuba benimde koltuk altım 30 dan sonra karardı göbeğim de de göğüs altından başlayıp genital bölgeye kadar uzuuun bir çizgi oluştu. Gittikçe belirginleşiyor 🤷♀️