Brcu1 Merhabalar bende dün test yaptım pozitif çıktım henüz kan tahlili yaptırmadım ama hiissediyorum . Beylikdüzünde yada önerebileceğiniz hastane ve doktor arayışındayım önerilerinizş bekliyorum sevgili anne ve anne adaylarım🤰
Hanz Brcu1 Canım Beylikduzunde Mehmet Alicik hiç gözünü kırpmadan git derim mükemmel bir doktor 29+4 haftalığım ve ilk dakkadan suana kadar hep mehmet beye gidiyorum her dakka telefonumu açan her soruma cevap veren cok iyi bir doktor
Busramhr Pendik’te oturup güzel ilgilenen sadece para çıkarı olmayan hastane doktor tavsiyesi olan varmı ?
Hanz Brcu1 canım reyapa gidiyorduk ama kendi özel muayene açtı skyport rezidansda Marmara parkın karsisinda
Hanz Brcu1 200 tl ama sigorta geciyormu gecmiyormu bilmiyorum benim sigortam yok o yuzden 200 veriyorum 14 gunde kontrol süresi var
Brcu1 Hanz çok teşekkür ederim canım valla okadar yardımcı oldun ki yarın için randevu aldım gidceğim öğleden sonra
Brcu1 Hanz haber vermek istedim çok memnun kaldım o kadar açıklayıcı ki soru sormaya fırsat vermeden herşeyi açıklıyo kafada asla soru işareti bırakmıyo çokta güler yüzlü naif birisi
Hanz Brcu1 kesinlikle inanilmaz ilgili ve soru sormaniza gerek kalmıyorum herseyi anlatıyor rahatlatıyor mukemmel bir doktor ve ekibide oyle. Cok sevindim memnun kalmanıza ☺️