ozgeacar 16-17 haftalık anneler ve diğer haftalardaki anneler şuan 16+3 haftalığız ve kilomuz 180 gr bebeğimin sizce normal mi ? Etrafımdakiler çok az deyip beni telaşlandırdılar.sizin nasıldı bu haftalar da ?
Ozge1708 ozgeacar Canm benim 17 de 192 gr di. Şuan 20+ 6 olduk cuma kontrolümüz var bakalm ne kadar olduk. Ama sen milleti boşver takma bence gayet iyi herkes birşey söyleyeme meraklı zaten.
Sinemm35 ozgeacar sana az diyenler cahiller demek ki cunku her bebegin kilosu zaten ayni olmaz ve benim de bebeğimin kilo o haftalarda nerdeyse aynıydı
olaol ozgeacar bizim 16+4 de 167 gr dı. doktor normal dedi bence doktorunuzdan başka hiç kimsenin ne dediğini önemsemeyin. sorsak herkes herşeyi biliyor cünkü
ozgeacar Ozge1708 ya canım takmak istemiyorum ama neden böyle söylerler ki insanlarda anlamış değilim eğer ki gerçekten haftasına göre azsa bile kilosu ben olsam söylemem az demem yani sonuçta şuan az olabilir ama sonradan alır elbet.ki bende araştırdım biraz hep normal görünüyor kilosu
ozgeacar misraerol evet canım saol şimdi bende baktım 120-140 gr arası normalken 180gr bebek insanlarlar buna bile düşük kilo diyorlar ben anlamıyorum bu insanları
ozgeacar Sinemm35 aynen canım çok haklısın.insan zaten hamilelikte bi endişe duygusunu çok yasıyor en ufak şeyde panik yapabiliyoruz hemen bide böyle insanlar konustukca daha çok telaşlandırıyorlar insani
ozgeacar olaol evet canım herkes oldu bi doktor bişey söylüyoruz bebekle ilgili türlü türlü yorumlar hiç iç açıcı bişey söyleyen olmuyor ne dense hepte akraba çevresi
MyPrncssArwen ozgeacar https://www.jup1.com/image/b3DlN bu linkte hafta hafta bebek kilosu boyu bilgilendirmesi var canım bakabilirsin detaylı 🙏👼😊