Mmrv00 Tecrübeli anneler sancilarinizin başladığı gün diğer günlerden bir farkı var mıydı ? İlk belirtileriniz neydi anlamis miydiniz sabahtan? herkes yazarsa cok sevinirim 🌺 Son 6 dayim hiçbir belirti yok
Busekrkmz Mmrv00 öyle bir anlıyorsun ki doğum sancısını zaten anlamayan yoktur ağrı kasıklarınızdan çok belinize vuruyor beliniz kopuyormuş gibi hissediyorsunuz ama her şey doğum yapana kadar doğum yaptıktan sonra hiç ağrınız sancınız kalmıyor.
neslihann87 Mmrv00 benimde hiç belirtim yoktu hatta o gün derin temizlik yaptım halılarımı yıkamaya verdim yastıkların içindeki yünleri çıkarıp kabarttım yatmadan öncede bi güzel karnımı doyurdum gece 4te sancım başladı nişan su faln hiç gelmedi sabah 11 de doğurdum pırt diye😊
Ipek_ozsyhzry Mmrv00 valla benim hiçbir belirtim yoktu birden 37+0 yükselen tansiyon yüzünden acil sezeryanla doğurmuştum sabah kontrole gittik öğlen doğurmuştum 9 ay önce😂süpriz oldu
Busekrkmz Mmrv00 çok hareketli değildi normal gün içinde nasılsa yine öyleydi bir değişikli olmamıştı.
Berfin124 Önce yavaş yavaş basliyo 10 dakikada bir falan sonra siddetleniyo ağrı girme süresi kısalıyor
Melikeakkc Benim bazen genital bölgem çok ağrır ayağa kalkma gereksinimi durayım yada koltuğun ucunda otururum ama hiç belden öle bi ağrım yok inşallah tez zamanda gelir 😒