Homeless20 Osmngl valla benimde ilk gebeliğim burdan ne öğrendiysem o :) internetten falan da araştırıyorum öyle alıyorum. Kıyafette yeter sanırım kuzum valla bende hemen hemen bu kadar aldım
Rabia54_ Osmngl mustela tabiki ama fiyat olarak biraz fazlalar bence instagram da muhendisinoglu diye bi sayfa var bende burada okumuştum bebek ürünlerinin içeriğini inceleyip iyi ve kötü olanları paylaşıyor mustela dışında uygun içeriği doğal ürünlerde var bi bak bence ben oradan bakıp alıcam bezini ıslak mendilini vs
mom_ Osmngl açıkçası her bebeğin cildi farklı olduğu için stok yapmamanızı öneririm belki cildine iyi gelmeyebilir marka olarakta ben kendi kişisel tercihlerime göre almıştım fakat arkadaşım yazmış mühendisinoğlu sayfasından en doğru önerileri bütçenize göre seçebilirsiniz çünkü içerik olarak en zararsız olanları tavsiye ediyor belki benim önerdiklerim doğru olmaz 😊
Melikeakkc Osmngl bi takdim bebeği 40 yeni çıktı 5 numara bezi kullanıyor kıyafet 3-6 ay kullanıyor yani hiç bilemezsiniz nasıl olur inşallah sağlıklıca doğarlar ☺️
Aysima288 Osmngl ateş ölçer ,fizyolojik serum,alt temizleme pamuğu,biberon,pişik kremi,küvet-kova.( tecrübeli anneyi m canm :)
Dryalp Osmngl canım eşyayı cok alma diyenler cok giyemıyor küçük kalıyormuş bende az aldım doğduktan sonra açacağım insallah zamanla netten baktım bende yazdım hatta kağıda neler lazım felan herkes farklı yaşıyor doğumu kimisi hemen çıkıyor kimisi cıkmıyor
Baby06 Bebek bakım örtüsü altını alırken seriyorlar ismini doğru yazmışımdır inşllah valla benim 2. Gebeliğim ve 2.de kız ilk kızımın kıyafetlerini yıkadım utuledim dolaba koydum beşiği çıkardım sadece 10 lü set aldım başka bi masrafı olmadı 😂😁😁