Aybukeasel Merhabaaa güzel anneler 29 haftalık hamileyim doktorum bebeğin kilosu biraz düşük dedi ne yemem gerekiyor kilo alması için lütfenyardım edermişsiniz
Busraveminisi1 Aybukeasel tahin pekmez karıştır her sabah ye canım ceviz ve muzla gün içinde et balık tavuk dönüşümlü olsun brokoli ve kuru baklagiller de kilo aldırıyor
Gzmal Aybukeasel benim 3. Gebeliğim ve bebeklerim 4 kg az doğmaz son aylarda havuç suyu bol bol süt, badem,muz,bal, ve cevizi rondodan geçir akşamları iç bebeğin tontiş olsun 🥳🥳🥳
gulsah_16 Benimde düşüktü hafta iki kez balık yedim bide muz yiyorum doktor baya şaşırdı 1200 şuan 7 aylıkım sebzeleri zaten yiyorum brokoli ıspanak pırasa
Newmom1 Canım teyzeme bir doktor bebeğin kilo almasını istiyorsan nohut kuru fasulye ve yarmayı haşlayıp ye demiş hep beraber yoğurtla yiyebilirsin salata şeklinde yiyebilirsin çok güzel kilo aldırıyormuş ben de yarından itibaren başlayacağım
asenatrk Haşlanmış yumurtaaa kesinlikle her sabah 2 tane yiyodum şuan bebeğin kilosu 1 hafta öndeymiş bu aralar bıraktım yumurta yemeği tabi 🙈 korktum yani kilosu fazla çıkınca ilk gebeliğim ve normal doğum istiyorum