Kubrasszr Selam kızlaar 12. haftadayım ve her şeye hatta bazen hiçbir şey yokken bile ağlıyorum. Depresyon kadar ciddi değil diye düşünüyorum ama ruhsal olarak çok yoruyor, var mı yaşayan 😔
nisanur_dgbs Kubrasszr Bizde bugün 13 haftalık olduk ☺️Aynı durumdayız televizyondaki mutlu insanlara bile gözüm doluyor. Bazen otururken kendi kendime ağlıyorum normalde de sadece sinirden ağlayan birisiyimdir.😂😂
Tazeanne0 Kubrasszr ben bir defa yaşadım bunu eşim şakacıktan benle dalga geçmişti hüngür hüngür ağladım adamda üzüldü halime bir şey demedim diye panik yaptı 😅 ama gerçekten aşırı duygusallaştım ota boka gözüm doluyor
Dtinc Kubrasszr Kubrasszr 22 haftalık hamileyim, 20. Haftaya kadar hergün gereksiz bir sürü şeye ağlıyodum. Normalde de öyle çok ağlayan biri değilim ama hormonlar hormonlar.. bide gülerken birden ağlıyordum şükür geçti.. Sizin içinde geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum
Kubrasszr nisanur_dgbs benimki bazen kriz şeklinde geliyor, 1 saat aralıksız ağlıyorum, umarım kısa sürer 😂 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤗😍
ftmftmb Bende de var ağlamak küsmek filan ama tamamen hormonal geri geçiyor hemen rahatsız olma akışına bırak elinde olmuyor insanın