mommy_bee Yagmurr34 hamile tayti degil ama beli yüksek ve genis lastikli ben rahatca kullaniyorum. Hamile tayti var midir bilmiyorum.
Hazalveannesi Zala valla canım normalde belki 1 paket yeterli ama ben 2.aldım çünkü rahat pedte çıkıyo ve rahat olmuyo bunda asla cikmio ve kafan rahat oluyo
Hadibakalim ⭐hastane cantaniza kaymaz banyo terligi ve havlu koymayı unutmayin. ⭐mastit ihtimaline karşı manuel gogus pompasi edinin derim..ben gece nobetci eczaneden almak zorunda kaldim..ateş sitma vs oldu. ⭐kış bebegi olacaksa içi havlulu çoraplardan 6 7 cift alın derim..patigi ayaklarından atıyorlar. ⭐pişik onleyici kremin yanisira hametan aldim ben hemencecik 1 gunde geciriyor aklinizda bulunsun. ⭐emzirme sütyeni degilde emzirme atleti kesnlikle daha kullanisli👍🏼 ⭐humana çayını hamileyken almistim sutumun gelmsinde yarari oldu. ⭐ebebekten baby&plus in dereceli saatinden aldim..gecede ışığı var..odanin isisi bbek icin onemli oluyor..almalisiniz derim. ⭐emzirme yastigi❤ben ⭐gogus pedi cok fazla gidiyor bol bol alin derim ben lansinohun kullaniyorum. 👋🏼Bence alinmamasi gerekenler; ⭐gogus kalkani; cunku goguse tam oturmuyor ve baski yaptigi icin sut birikiyor..egildiğiniz an ustunuz basiniz sut oluyor..asla kullanamadim. ⭐bebek için ebebek’in yenidogan zibinlarini kullanamadim kafasi gecmedi.bebegim 3.750 dogdu. ⭐0-3 alt ust takim 5 6 tane alin onden cit citli olsun..tulumlar gercekten cok ugrastirici oluyor ozellikle geceleri. ⭐aldigini kiyafetlerin yakalarina dikkat edin gomlek yakasi gibi olanlardan uzak durun isilik yapiyor.
Emel91 Sulleersoy bende aynı durumdayım üstelik bir telefon açıp hayırlı olsun bile denmedi belkide böyle olması daha iyi yakın olup karışıp huzur kaçırcaklarına uzak olsunlar daha iyi
Busecnr40 Emel91 halinize sukredin keske benimkilerde oyle olsa benim ilk hamileligim gormeniz lazim anca bos bos konusuyolar bisey alip satarlarmi asla maddi acidan destek hic yok manevi acidan da anca huzur bozuyorlar inanin konusmasalar daha iyi
Sulleersoy Emel91 iş karışmaya gelince söz sahibi olurlar bizimde torunumuz diye kayınvalidem 4 çocuk yetiştirmiş hepsinin ahlakı birbirinden beter eşim en iyisi o da orta okuldan beri şehirdışında yurtta kaldığı için çok endişeliyim kızım halalarını örnek alacak diye
Muj91 YazeeL ya ben de bebek arabası almadım henüz. Bebekler baston tipi olanlarda yatabiliyor mu, yoksa sadece oturur vaziyette mi sürekli? Kimi bebekler bebek arabasında uyuyor ya, baston tipi ya da kabin tipi arabalarda uyuyabiliyorlar mı?
YazeeL Muj91 baston tipi ilk başta kullanılmaz sanmıyorum ama 7 aylıktan sonra kullanılır benim ilk arabam 3 tekerleklilerden di sürüşü güzeldi fakat pikniğe gitsek bile götüremiyordum bagajı sadece o kaplıyordu daha kibar baston tipi olanlar tercih edilebilir şahsen ben baston aldıktan sonra diğer arabayı kullanmadım nereye geziye gitsem yanıma aldım memlekete bile valizlerle götürdüm yani park yatakta öyle kaplıcaya gittik yatağını aldım yanımıza memlekete gittik annemin evi sobalı diye yanıma aldım yatağını 🙈 portatif şeyler kısa vadede hayat kurtarıyor kabin tipi arabalar kullanışlı diyor arkadaşlar bi araştırın isterseniz
AlinaET Gizemshn 1 çay bardağı suya 4 5 tane ayva çekirdeği koyun ağzı kapalı 2 gece buzdolabında bekletince jel kıvamını alıyor 😊
bburcu lifeofmybaby iyi ki almışım; gümüş göğüs kalkanı titreşimli ana kucağı reflü yatağı emzik🤦🏼♀️ keşke almasaydım 😒 babynest Alt açma minderi Oturma odası için küçük beşik sling
Betulnuri bburcu gögüs kalkanından sütünüz akmıyor mu? Normal pedler daha iyi sanki ama ben kullanmadım sadece yorum okuyorum bir de reflü olmadıkça reflü yatağı almayı düşünmüyordum hasta olmasıyla ilgisi var mı o yatağın?
Sose bburcu babynestten neden memnun değilsiniz odaya beşik almayı düşünmediğimden ondan alıcaktım ben çocuk içinde yatar uyur diye
YazeeL anneebrulice pompayla çeksen biraz işe yarıyor manuel bi pompaydı benimki ucuz olanlardan zor aldı başta ememedi o göğsümü son haftalarda belki masajla falan yapmaya çalışsan oksitosin hormonu salgıladığından göğse dokunmak doğumun erken olmasını sağlıyormuş geçen okudum bi yerde Doğumdan sonra araara pompayla çek istersen masaj yaparak ucunu çıkarmaya çalış
Hamisimhamis akgunhatice merhaba çekirdeği mi saklayalım o karışımdan yapıp mı saklayalım benim doğumum inşallah haziranda olacak o zamana kadar dursa aynı şekilde olur mu ki??
E-v-A101 Hamisimhamis çekirdeği sakla canım jel. Çok durunca etkisini. Kaybediyor. Ayvanı ye çekirdeğini koy kenara kullanacağın zaman Beş on tane bir su bardağına koyup üzerine su koy bi 8 10 saat oda sıcaklığında dursun Jel kıvamına geliyor 🥰🥰
YazeeL Hamisimhamis çekirdek duruyor. Bişey olmuyor ben ayıklayıp bi kabın içinde durdururum hep hiçte bişey olmuyor Doğumdan sonra yaparsınız üzerine su koyup bi gece bekleyecek bu
Hamisimhamis Emire-09 bende uzun araştırmalar sonucu hem baston tipi hem travel olan cbx etu travel sistem modelini tercih ettim araba tek hamlede kapanıyor ve ufacık kalıyor.
tkrj19 Hamisimhamis yaaa bende kullanan birini arıyorum bulamdım bir türlü çok sevindim şuan nasıl ben de onu almayı düşünyorum aşırı portatif rahat geldi sizin görüşünüz nedir
ipekkkkkkk7 Zelis44 Bunu bende duydum da hani koktuğu için hadi bebek almazsa gögsumu dedim tiksinir felan diye
limonluchescake dygn ben de pentiden aldim harikaaa. Yumusacık. 58 kg ım ben de m aldim rahat olsun diye
Alime92- Oysul bende hantal oldukları için beğenemedim Pierre cardın kabin boy aldım inşaAllah memnun kalırım doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş bakalım artık
Oysul Alime92- aa evet onlar da çok güzel. Ben beğenmiştim gerçekten. Güle güle iyi günlerde kullanilsin inşallah 🥰