Kucukoglumm minnoshan dikkatini çekermi bilmiyorum ama sunny baby camenta bebek arabası aldım alt sepeti çok geniş sürüşü çok yumuşak görünüyo daha kullanmadım ama çok beğendim çok kullanışlı görünüyo bn özellikle ayarlanabilir ayak kısmı olan bebek arabalarını araştırdım ona göre aldım çünkü diğerlerinde ayak kısmı ayarlanmıyor çocuk çok kısıtlı alanda kalıyor
Fbeng Glbngrsy ben boy 170 kilom 86 kendime 42 beden aldım. Ama normal doğum olacağını düşünüyorum. İlk doğumum normaldi bunda da şimdilik bir sıkıntı görünmüyor 🙏 normal doğumda, doğumdan sonra en az on kilo gidiyor. Bir de dagi kalıp olarak çok iyi 👍 tam bedeninizi alın diyorlar ya hep aynen öyle kalıpları.
Fbeng Biyyy ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu. İlk bebek olunca insan her şeyi sormak istiyor kafanıza ne takılırsa hiç çekinmeyin yazın elimden geldiğince yardımcı olurum.
Biyyy Fbeng Gerçekten öyle insanın kafası karışıyor. Allah razı olsun bebek alışverişini detaylı ultrasondan sonra yapmayı düşünüyorum şuan 17.haftamdayım erken öyle değil mi
Emel91 Busecnr40 geçmiş olsun canım RABBİM tekrarını yaşatmasın. umarım uzaklaşırsınız gerçekten en iyisi görüşmemekmiş ama ben onlar yüzünden düşük tehlikesi yaşadım düğün zamanı hiç karışmadılar ne yapsalar ben asla görüşmem belki bu kararımı doğru bulmayan olur ama çocuğumuda göstermicem hoş torun yerine zaten konulsa böyle olmazdı ya işte
Busecnr40 Emel91 ya aman deger kiymet bilmiyolar ki bosver gercekten kim ne derse desin gorusmek zorunda degilsin sevmek zorunda da degilsin en azindan esin farkindaymis keske benim esimde oyle olsa cok gerizekalilar gercekten Allahim boyle huzur bozmaya calisan insanlari evimizden yuvamizdan uzak tutsun
brcozdmr-068906 Emel91 Ben rahat 4 yaşa kadar kullanmak istiyorum eski tipte istemiyorum pusei bana daha kullanışlı geliyor ama bir cok kisi memnun degil çok şasırdım bastin bebek tipide yeni doğana uygun değil ne yapcam bilemiyorum🤦🏻♀️
Tubiiko Oysul en önemlisi devamlı kullanmak en yorgun olduğum zamanlarda bile aksatmadım sürdüm tavsiye ederim kesinlikle
Fbeng Biyyy size tavsiyem henüz çok erken, bence 6 aylık olduktan sonra kıyafet türü alışverişlerini yapın. Ama yavaş yavaş pahalı olan eşyaları alıp yükünüzü hafifletebilirsiniz. PArk yatak, puset araba tarZı şeyleri bir anda alınca çok masraf oluyor
Tutimati Ben bu konuda bir tık şanslıyım sanırım çoğu eşyalarımız ilk kızımdan kardeşine kalıyor çünkü😁 ben ilk kızım için mima xari bebek arabası almıştım biraz hantal ama çok memnun kalmıştım onun dışında besafe puset aldım ( hastaneden çıkarken istiyorlar çünkü) birde puset örtüsü yaptırdım malum pandemi vs olunca bebeği iyi korumak lazım reflü yatağı almayı düşünüyorum ilk kızımdan kalan baby nest var ama olsada olur olmasa da olur reflü yatağı almak daha mantıklı onun yerine
Tubiiko Oysul bir kez . Her akşam yatmadan önce sürdüm ☺️ Ben göğüslerime de kullandım göbeğime ve kasıklarıma sürdüm aslında nerende sorun varsa oraya sürebilirsin kalçalarına süren de vardı
Wonderwoman byslkrtlc canım nasıl başardın okadar aşağı inmesini 😅🤣 hamile taytı benim dediğim bildiğin goguslerimin altında yani sırt kısmında baya yukarda benim aldığım dışarda da normal giyilcek gibi kaliteli görüntüsü falan
byslkrtlc Wonderwoman 😂😂😂 valla bende anlamadım benimkiside öyle göğüsüme kadar cıkıyor ama ağ kısmı var ya o aşağıya iniyor 😂😂😂 zaten koca 1 taytla hamilelik bitti nerdeyse🤭😂 şu karantina sağılsun😁