lifeofmybaby iyi ki aldıklarım: reflü yatağı, göğüs pompası, gümüş kapak, depend, önü düğmeli pijama, emzirme sütyeni, müslin battaniyeler, mustela bebek ürünleri, anne yanı yatağı, emzirme yastığı, bebek bakım çantası, prima yenidoğan bebek bezi ( bebeğim 8 aylık hala prima kullanıyorum ve memnunum, hiç pişik olmadı🧿), prima pure ıslak mendil , katlanan banyo küveti falan,temizleme pamuğu, inglesina bebek arabası, buharlı pişirici gözü rahatsız etmeyen fazla ışık vermeyen bir gece lambası, ışıklı sesli dönenceler, carters tüm ürünleri kullanışlı ama en çok uyku tulumunu kullandım, kıyafetlerini hm, LCWaikiki, cartersdan aldım fiyata indirime göre, bebekten aldıklarımdan memnum kalmadım çoğu zaman ama basic çıtçıtlı badileri iyi , oioi marka beslenme ürünleri çok memnunum,hoppala. almasam da olurdu: göğüs pedi, göğüs kalkanı, joie Serina ana kucağı ( basit bir anne kucağı da iş görürdü , otomatik sallansın falan 5 aydan sonra yalan öncesinde de yok sırtı ağrıyor diye koymuyorsun gerek yok yani), köpüklü banyo filesi , park yatak( kim kullanışlı dediyse yalan tatilde kullandık sonrasında anne yanı küçük gelince kullanmaya başladık hiç rahat etmiyor ya da bana dandik geliyor bilmiyorum en kısa zamanda değiştireceğim, arayış içindeyim), Philips avent dışındaki biberon ve emzikler(herseye para verip bundan kısmaya çalıştım🤣 daha pahalıya geldi başka marka almayın), biberon sterilizatör/ısıtıcı falan gerek yok bitkisel ürünlerle yıkayın beslenme ürünlerini iki günde bir de kaynar su dökün (pamukçuk falan yaşamadık hiç), 4-5 Aydan sonra patikli pijamalar( uyurken kan dolaşımı için ve rahat uyku için çorap giydirmiyorum. Gündüz de emekleme ve dönme çabalarında ayakları kayıyor sinirleniyordu ayrıca normal pijamaları daha uzun süre giydiriyorsun), gereğinden fazla oyuncak( itiraf ediyorum kendime aldım resmen🤣), zürafalı kuzulu şu pahalı diş kaşıyıcılar( bizim bebekken olan içi sulu olanlar daha iyi koy dolaba soğusun, acıyı da kaşıntıyı da azaltıyor), penye kundaklar ( ben kullanamadım, gevşek de sarsam rahat etmedi, annemi susturmak için almıştım🤣🤣), uzun kollu çıtçıtlı badiler (istda hava kat kat giydirecek kadar soğuk olmuyor), peluş kalın battaniye, kanguruları kullanamadım( slingler daha kullanışlı), sudokrem dışında pişik kremleri…