Fbeng tkrj19 https://www.dagi.com.tr/saks-v-yaka-dugmeli-uzun-kol-kadin-gecelik-p122410 ben geceliğimi dagiden aldım kumaş olarak çok kaliteli.
Fbeng tkrj19 https://www.dagi.com.tr/mavi-polyester-viskon-lohusa-uzun-kol-gecelik-p122926 bu lohusa geceliğin renkleri de vardı
Bilibon bebishmom eft aynen bnde kararsiz kaldim o yuzden pamuk oneriyolar galiba ama en kotu 6 ay rahat eder bnce omurgasi icin duz zemin iyiymis baktik cocuk rahat etmiyo gibi aliriz o zaman mecbureb
Gizemshn Yaa bu emzirme sutyenleri nasıl oluyor anneler ? Hani ben giydigimde sutyen yokmuş gibi dursun istemiyorum oyle birsey nerden bulabilirim ?
Elfffffffff Gizemshn e bebekte var, normal sütyen şeklinde, emzirme sütyeni. Ben memnunum hem penye olanından hem normal sütyen gibi olanından aldım. Ve diğer yerlere göre uygun fiyatları
istanbul3434 Gizemshn ben ilk basta suwenden normal sutyen gibi kalipli bir emzirme sutyeni aldim ama goguslerim o kadar hassaslasti ki giyemedim. E bebegin penye emzirme sutyeni penye olmasina ragmen guzel tuttu. Ben hem cok rahat ettim hem de disari da onu giyiyorum. Tavsiye ederim.
cupcakes tkrj19 sizin baktığınız kabin boy olanlardan. Mios modeli travel oluyor anakucagi ile. Ancak anakucagi da ayrı satılıyor set degil yani
dilanabrinc lifeofmybaby bebek arabasını mamas papas ocarro tercih etmiştik iyiki de etmişiz çok pratik ve kullanışlı
Ozlemyeni Anneeoluyorumm Fatmalina hangi hastaneyi dusunuyorsunuz? Bi de ne zaman gitmeyi dusunuyosunuz eskisehire😊
Fatmalina Ozlemyeni açıkcası ordaki doktorlar için bir fikrim yok ama ümit hastanesinde iyi bir doktor olduğunu duymuştum şubat mart arası gitmeyi düşünüyorum inşallah 🙏🍀
mervealtinipek41 Yk6321 tek kullanımlık geçiyor ama bir kere de kirlenmiyor 3 4 defa yani günde bir tane olmak üzere kullanıyorum
busra-b Yoyko park yatak alanlar kaç kademeli oluyor ve içine ne tür bir ekstra yatak aldınız acaba ?
bebishmom busra-b 3 kademesi var. Ben de çok kararsız kalmıştım. Ama ilk 3 ay reflü yatağımı kullanmaya sonra da bebeği yoyko nun kendi yatağında yatırmaya karar verdim. Eğer bir rahatsızlık durumu olursa öyle yatak alacağım. Şu anda almayacağım.
asyahumam YazeeL canım sence park yatak mi iyi yoksa normal beşik anne yanı yatak mi? Kararsızım ben de park yataklar ses yapıyor vs diyorlar hışırtı oluyormuş bir de görünüşü çok güzel değil ama o mobilya tarzı olanlar bayağı hoş duruyor 🤔
momteacher asyahumam ben 4yıl kullandım hışırtı falan duymadım ama son zamanlarda oğlumun boyu artık sığmamaya başladığında rahatsız olmaya başlamıştı dönerken, zaten kısa sürede de odasına geçti yeni yatağına
momteacher asyahumam ama ben hiç sallayarak uyutmadım belki sallama aparatı kullanınca hışırtı olablr onu bilmiyorum
YazeeL asyahumam ben kendim park yatak kullandığım için memnunum açıkçası anne yanı yataklar nasıl olur bilmiyorum tahta mobilyalar pek yer değiştirilmiyor park beşiklertaşınması ve kurulumu kolay olduğundan odadan kolaylıkla taşınıyor kaplıcalara tatile gittiğimizde bile almıştık yanımıza 🙈
Berbaby asyahumam kesinlikle anne yanı olma özelliği olsun simdi hepsi bir arada ztn bizim ahşap hem sallama özelliği var hemde park yatak olma kademeli içe iniyor hemde anne yanı sallama taraftarı değilim emzik bibs kullanıyorum şükür aldı bazen uykuya dalmada yardımcı oluyor fiyat olarakta cok makuldu ikea ve civildeki ahşap parmaklı modellerden