lifeofmybaby Kızlar bebek ve kendiniz için iyiki aldım/keşke almasaydım dediklerinizi yazar mısınız? Hepimiz yararlanırız neyin gerekli olup olmadığı konusunda fikir edinmiş oluruz❤️🙏🏻
Senemunlu lifeofmybaby reflu yatagi . Hep kucakta tasiyamayiz bebeklerimizi ve hem emzirdikten sonra bas kisminin yuksek olmasi ve yanlardan destekli olmasi cok iyiydi 6 aya kdr kullandim. Hemde kucak isteyen bir bebek olmadigi icin bende rahatlikla yetisebildm herseye
Zumrashn Gzd_ ciddimisiniz bende gereksiz diye giç almamıştım bide sezaryen olcam kesin alayım o zaman 😊
2prensannesi2008 YazeeL bnde aldım emzirme önlüğü hamile olduğumu öğrendiğimde ilk aldığım şey 🤭😍 inşallah kullanırım
Trtopcudlr Alt açma için süslü püslü yastıklı birşey almıştım 😀 ama bayb ne nin az yer kaplayan alt açma bezleri var onlardan öneririm 👍🏻
1anne-2bebek Trtopcudlr kullan at olarak alt acma bezi var e bebekten almıştım oglum şimdi yasında tabı ama. Tabı kullanınca atmıyorsun kirlenene kadar kullanıyorsun kırlenınce atıyorsun paket halınde 10lu muydu ne. Şimdi ki bebegımde de onlardan alcam. Obur süslü olanları hıc kullanmadım kullanışsız gercekten. Misafirliğe gidiyotsun kullanıyorsun kirlendiğinde kalıyorsun oyle. Kullan atlardqn cantaya 2 tane koyuyordum rahattı 😊😊
Trtopcudlr Göğüs kremi olarak lansinoh iyi ki almışım . Bebek içinde sudocream almıştım çok memnun kaldım . Süt artırıcı olarakta Humana stili tea diye bir çay almıştım ondan da memnun kaldım 👍🏻
mervealtinipek41 İyiki emzirme yastığı almışım keşke süslü alt açma almasaydim kullanmadim baby me bakım örtüsünü kullandım
Yk6321 mervealtinipek41 Bilgim yok o örtüleri bikereye has olarak mi kullanıyorsunuz tek kullanimlik mi bitanesi?
Azziza mervealtinipek41 abla selam o neki? Resimn ala bilirmiyim lutfen ilk kez annevolcamda insallah
Sibelezgi Bende suan kullanmadim ama banduu marka emzirme ortusu aytica puset ve bebek arabasindada kullanilan bi ortu aldim cok amacli umarim memnun kalirim 😁
Ozlem8989 Aynen ya, gönderiyi takibe aldım bekliyorum 😊 benimde ilk gebeliğim ve tavsiyelere çok ihtiyacım var. Annem uzakta, görümcemler desen hiçbiri en ufak bi yardımım olsun demiyor😏 tek başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum
Fatmalina Ozlem8989 ahh aynı kaderi paylaşıyoruz resmen insan bu süreçte ona yardımcı olabilecek birini fazlasıyla arıyor yaa 😔
Sulleersoy Ozlem8989 tam olarak aynı durumdayım kayınvalidem düğünde de aynıydı sanki komşunun oğlu evleniyor şimdide sanki kendi torunu değil ailem uzakta bir başımayım
Hulyakirici Ozlem8989 Aynı durumda sayılırız erkek anneleri niye böyle ruhsuz oluyorlar kendi ailem heycandan ne yapacaklarını şaşırıyorlar hee konuda destekler kayınvalidem el gibi hiç umrunda değil anca laf sokma peşinde genelde de böyle erkek anneleri anca herşeye boş boş yorum yapıp el el üstünde oturuyorlar 😄
mothers_baby2021 Ozlem8989 kimseden bir şey beklemeyin ki yarım bir gün kendileri aynı şeyi yaptıklarında sizlerden beklenti içerisinde girmezler.kafanız rahat olur ☺️
YazeeL Sudokrem gerçekten güzel bir krem pişik için kızlar küçük bü tane alın deneyin ilk gebeliğimde oğlum alerjik olduğu için çok pişik oluyordu her bez değiştirdiğimde kullanıyordum çok kızarık olduğunda bile sabaha geçiriyor göğüs kremi hiç almadım ben 1. Sinde göğsünüzü güzelce ağzına verdiğinizde pekte sıkıntı olmuyor göğüs ucumda yoktu benim ama bebeğe vermeden önce göğsüme sütünden çıkarıp kenarlarına sürüp veriyordum bebekte çok rahat emmeye başlıyor bide ayva çekirdeğini jel gibi yapıp sürünce de iyi geliyor susam yağı da iyi geliyormuş
morusevenanne YazeeL soğan suyu dediler ilk emzirmeden önce krem gibi sür yara olmaması için dediler bana da.
YazeeL morusevenanne hiç duymadım soğan suyu her emzirmeden önce azcık süt sıkıp etrafına sürünce çatlama yapmıyor demişlerdi şükür benim göğsüm hiç çatlamadı belki ondandır
Zelis44 morusevenanne evet ben 2.çocuğunda yapmıştım ve gerçekten göğüs ucum hiç yara olmadi hatta soğanı rendeleyip modasıyla sürün daha etkili
Sevdaakk morusevenanne aynennnn dogum cantasina bir bütün aogan vr bi meyve bicagi koyun bebisi emzirmeden once goguslerinize sogani yariya bölüp sürün hic yara olmaz bebektede pamukcuk vs olmuyor
Duygudede morusevenanne nasıl olacak ki hastanede soğan suyunu kim düşünür acaba ise yarayan var mı ilk emzirmede çok çektim