Ageb Geçen gün lekelenmem oldu ve bı kaç gündürde kasık ağrılarım var adetimede 8 gün var hamile olabilir miyim yada adetinxen önce test yapabilirmiyim bı kaç gün sonra bilmiyorum belki deneyimle annelerimiz vardır
Mimozaa00 Ageb hiç acele etme.. kimyasal gebelik olursa felan üzülürsün.. adetinin ilk gününü bekle..
Asyakuzusu Ageb Erken gebelik testi var. Adetten 6 gün öncesine doğru çıkıyor. Ben öyle öğrendim gebeliğimi
Senemunlu Ageb yumurtlamadan sonra 5 6 gun sonra dollenme oluyor ogunden sonrada lekelenme oluraa yerlesme lekesi olabliyor . Insallah hayirlisi olur
sntn Ageb ben adetimden 10 gün önce test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı geç döllenme vs yoksa çıkıyor testte
Ageb Mimozaa00 anladım hani adetten 2 3 gün öncede çıkıyormuş testten acaba yapsammi yaomasammi çok kararsız kaldım
Ageb Asyakuzusu bende yapsammi bilemedim bekleyim birazda diyorum pazartesi falan dayanamazsam yapicam sanırım
Purpura26 Ageb Bunu neye göre söylüyorsun? Bu ayın 19u yumurtlama gününse eğer 4 gün olmuştur döllenme olalı henüz belirti için çok erken. Daha spermler bile anca ulaşmış oluyor.
Eliiiiiiffff Ageb canım ben hep programlardan yola çıkarak hamile kalmaya çalıştım yumurtlama gününe uygun bi şekilde. Ama hamile kaldığım tarih adetimin bittiği günün ertesi yani takvim yumurtlamamdan 8-9 gün önce. Hiç belli olmuyor yumurtlama günü
Nsnrsrny Ageb benimde yumurtlama gunlerimde hep böyle bi leke gelirdi o yüzden dedim. İnşallah gebeliktir ama daha testte çıkması için erken gebelikse bile testte net sonuç için 4 5 gün daha bekleyin erken gebelik testi yapın isterseniz 😊