2609nrgl Merhaba kızlar hamile olduğumu erken gebelik testinde silik bir cizgi ile öğrendim kan degerim de 37.75 çıktı devamlı kasik ve bel agrim var normal mi bu kasiklarimda olan agri boyle yaşayan var mi 😊😊
Sny_hkn10 2609nrgl evet canım normal hatta dün gece kasığıma bir ağrı girdi anlatamam dehşetti sanki bıçak soktular. Uyku hali ve bel ağrısı da cabası :))
Hicran_isik03 2609nrgl bel ve kasık ağrısı normal doktorum bana şakır şakır kanaman olmadigi sürece korkma demişti
Nuray23 2609nrgl ben de ilk haftalar cok kasik agrisi cektim gece uykumdan bile uyandiriyordu ama cok sukur bisey olmadi zaten ileriki aylarda geciyor. Ilk aylar rahim buyuyormus normal😊👍
Minnakannesi35 Merhaba bende çok küçük öğrendim doktorum 3 4 günlük demişti değerim 50 gözüküyor ama şuan 14 oldu bende sol kasık ağrımdan ve sol ayağım uyuşuyor uyuyamıyorum diye gittim hamileymişim 🙈😅
mavis24 2609nrgl valla benim kadar agrı çeken olmamıştır önce emin ol doktorun normal derse kaygılanma artık ben 13.haftadayım agrılardan kaç defa acile gittim kesin bişey oldu diye ama şükür şimdiye kadar bi sorun olmadı kanama aşırı şiddetli sancı başka belirtiler olursa dikkate al ne olur ne olmaz