bebisgeliyo symslmz 36+1 de tüketmeye başladım bir gün adaçayı bir gün ahududu yaprağı çayı şeklinde gidiyorum
Basilicums Ben de yeni sipariş verdim yarın gelir kargom 36+6 olduk geldiği gibi başlıycam içmeye inşallah 😇
Basilicums Galenic pharmacy den aldım ben perine masaj yağı ile birlikte aldım bugün geldiler 2 bardak içmeye başladım.
Kmcan Kizlar bende aldım ama 36+4 deyim kullanmaya başlasam erken mi acaba tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim
Basilicums Kmcan yine doktorunuza sorun ama ben de 36+6 yım bugün başladım. 2 kupa şeklinde tüketilebilir demişti aldğım ebe
Nur1903 Kızlar ben aktara gittim ahududu yaprağı çayı için ama gezmedik yer kalmadı böğürtlen yaprağı çayı verdiler ikisinin de yaprağı zaten aynı dediler aslında bende öyle düşünüyorum ama olur değil mi
bebisgeliyo Nur1903 Hayır farklı bitkiler ahududu yaprağında biraz daha beyazlık oluyor, doğum için faydalı olan ahududu
Nur1903 bebisgeliyo anladım ama ben burda çok post okudum böğürtlen yaprağı çayı da olur diye bilmem artık inşallah olur