AnneNesli 12 haftalık hamileyim daha önce Hizmet Memorial’e gittim ama başka yere gitmeyi düşünüyorum. Avrupa yakasında farklı özel hastane ve doktor önerileriniz varsa onları da alabilirim
Bhr_21 AnneNesli şafak ta akın bey var 2800 sezaryen sanırım kardeşim orda sezaryen olmuştu çok iyi doktor Bende belde tıp merkezine gidiyorum 3400 dedi sezaryena normal doğumu bilmiyorum canim sormadım doktor Nurhan Takar oda iyi yani
Begumunannesi AnneNesli gop ta oturuyosan eğer Küçükköy özel bilge hastanesi oğuz beyi çok tavsiye ederim bende oğuz beye gidiyorum ve gerçekten işini çok iyi bilen bi doktor muayne ücreti 120 lira doğum ücretleride bence çok uygun Dr. Oğuz Güler denemeni tavsiye ederim pişman olmassın canım
AnneNesli Bhr_21 teşekkür ederim Şafak Hastanesi olabilir evime de çok yakın yürüyerek dahi bir kaç dakika
Haydinn Begumunannesi 2021 Sezeryan fiyatlarından haberiniz var mı peki Sedef hanım bilgilendirebilir misiniz beni🙂
Begumunannesi AnneNesli evet kesinlikle fiyatları iyi ve sağlık ocağında yaptıra bilceğin bi testi kendisi direk sağlık ocağında yaptır diyo ve ilaçları pahalı vermemeye özen gösteriyo ve gerçekten çok ilgili bi doktor denemeni tavsiye ederim zaten bidaha doktor değiştirmessin 🥰
Begumunannesi Haydinn Oğuz beye gitmeme rağmen 2021 doğum fiyatlarını öğrenmedim muayne ücretine 10 lira zam yapmıslar doğum fiyatlarını çok arttırdıklarını sanmıyorum
Denizzzzannesi Yeni yüzyıl ünv gop. Hastanesi nde şefik.gokce polikliniğe başlamış.eskiden gece hasta bakıyordu.ben çok memnunum.muayene de 175 uygun sezaryen 6000 normal.dogum 5000.kızlar ben tavsiye ediyorum çok hem.ameliyatkari hemde normal.dogumu çok iyi imiş.orda.calisan personele sordurtmustum
Annemommm Denizzzzannesi merhaba normal Doğum 5000 demişsiniz ya paket fiyatı mı yani kan tahlilleri falan içinde mi Ekstra ücretler eklenecekmi üstüne Bir de Şefik bey gece gelirse ekstra ücret alıyor mu
psychologist Gop yeniyüzyıl emine dilşad herkiloğlu çok tatlı kadın normal doğumcu genelde. Ben Burak Özköse ye gidiyordum geçen hafta ayrıldı ama yakında muayenehane açtı 200₺ ve orada doğum yaptırıyor
Denizzzzannesi Yeni yüzyıl gop ta şefik hoca en iyisi diyor doğum yapan arkadaşlar,eskiden hiç paylaşım yapmıyor muş.galiba en doğal doğumu o yaptırıyor muş.doğum yapanlar çok güzel geri dönüşler yapıyor instagramdan @drsefgokce hesabındaki yorumlara bakın derim
Canandemiral Annemommm herşey dahil paketin içine Daha yeni doğumum oldu Şefik hocam sayesinde rüya gibi bir doğumdu korktuklarımın hiçbirini yaşamadım bana yavrumu sağlıkla kavuşturduğu için Şefik hocama çok şey borçluyum Doğal sağlıklı bir doğum istiyorsanız Şefik hocamı muhakkak öneririm
Annemommm Canandemiral bende sefik beye gitmeye başladım 32de gittim ilk suan 35deyım haftaya 2.gıdısım olacak ınsallah guzel bir dogumum olur testler falan cok katıyorlarmı 5bının uzerine yanı 5bın dıyıp hastaneden 8bın olarak cıkmadınız degılmı
Minnosbebismom Canandemiral bende Şefik hocama gidiyorum. Aklımdaki bütün soruları rahatlıkla soruyorum. Sabırla hepsini cevaplıyor. Sakinliği ve doğum konusunda bilgilendirmeleri normal doğumla ilgili korkularımı çok azalttı. İnş benimde çok güzel bir normal doğum hikayem olur😌🌸
Zeynokaanselcuk Canandemiral gece doğum olursa şayet geliyomu gelirse ekstra ücret istiyorlarmı bende doktor arayışındayım küçükköyde oturuyorum
Canandemiral Annemommm çok sevindim sizin adınıza Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inş aynen denilen ne ise ekstra hiçbir ücret çıkmadı Şefik hocam ve ekibi doğum sürecinde bize çok destek oldu Hocamın sakin ve sabırlı hali olmasaydı kesinlikle ben doğuramazdım sizinde güzel doğum öyküleriniz olsun inş