prenses_annesi18 merhaba hanımlar ben 35 haftalık hamileyim geçen hafta kontrole gittim bebeğimin kilosu 2550 gramdı 1 hafta önde dedi yani kilosu gayet iyiymiş ama bana sanki az mış gibi geldi bu haftalara yakın anneler sizlerin bebişleri kaç kilo 🐣🌹
Beyzaasiriinn prenses_annesi18 2990 gramdı kuzum 34+0da ama benim ki baya önde kemik gelişimi falan.eşimde bende yapılıyız doktor genetik dedi 😊
prenses_annesi18 Beyzaasiriinn sizin genetikten dolayıymış teşekür ederim sağlıkla kucagınıza alın inşllah 🤲
Senaayyildz Bizde 35. Haftadayız 3050 kilo dedi doktor iki hafta önden gidiyomus normal doğum yapmak istiyorum Allah izin verirse ama bebeğin kilosunun önden gitmesi beni korkuyor 🙁
prenses_annesi18 Senaayyildz maşallah tosuncuğa ama içinize korkuyu korkmayın Allah büyüktür inşllah kalbinizden geçenleri yaşarsınız en önemlisi bebişlerimizin sağlığı 🤲🌹
Seyma05 benim de 35 haftalık kilosu 2700 gr dı. dr haftasıyla uyumlu dedi.zaten bu süreçte bebek haftalık yaklaşık 250 gr alacağını hesaplarsak 4000 grama yakın olur, yani şuan gayet normal kilosu