Evet herkes gibi bende hamileliğimin çoğunu burada geçirdim kâh uyumadım danıştım hep kâh araştırdım kâh yazdım
Gel gelelim dogumumuza 35 haftalıklik sancilarimiz başladı hastaneye yattık 2 gün acilmamiz 2 cm olmuş bile ne olur ne olmaz derken akciğer geliştirici ignemizi falan da olduk ama gel görünkü bu işte ters giden birşeyler vardı bebiş dönmemiş hala ters döner umuduyla ne kadar beklesekte alanı daraldı dönmedi tabi zar zor bizi 2 hafta daha beklettiler şaka maka derken cuma gününe 18.12.2020 tarihine dogum tarihini verdiler tabi bu arada 37 bitti neyse gün geldi sabah 10 aç kaldık falan derken doğuma aldılar sezeryan olduk haliyle korkuyor muyuz tabiki de
O yüzden genel anestezi aldım ve çok şükür 1 saate çıktık gözlerimi ilk açtığımda bebeği sormak olmuştu hemen ((:
İlaçlar etkisini kaybettikce benim ağrım artıyordu gece 4 biz artık fenalaştık niyetim kimseyi korkutmak değil sonuçta ameliyat lisin benim gazim çok fazlaydı çıkmamıştı lavman falan yapilssda etki etmedi o yüzden çok kivrandik şimdi 5.gunumuz kendimi daha iyi hissediyorum bebeğime verimli olabilmek adına biran önce toparlanmak istiyorum ağrınız inanın oluyor ama siz ne kadar güçlü durursaniz o kadar hafifliyor bizim hikayemiz de böyle Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🤲🏻🙏💕