Mihrazara Merhaba hamiş anneler ablam 8 haftalık grip olmuştu kayınvalidesi soğan suyu yapmış içmiş birde bitki çayı içmiş birden şiddetli karın ağrısı başlamış çok korktuk internette de şiddetli karın ağrısı düşük demişler lütfen sizdede olduysa cevaplarınızı bekliyoruzzz
cgla29ony Mihrazara ama soğan suyu bitki çayı felan ilk haftalarda tehlikeli değil mi ya umarım birşey yoktur bence bir an önce acile gitmelisiniz vakit kaybetmeyin lütfen 🤲
tubiii0106 Mihrazara hamileykne nsoga suyu mu icilir allh askina direk dusuk sebebi hemen doktora gtmeli
Tazeanne0 Kız acile gitsenize karın ağrısı önemli bir şey ben çok kustuğum gün ambulans çağırdım kanlı kusmuştum boğazım tahriş olmuş o zaman ondan ama hemşirenin ilk sorduğu şey karın ağrın var mı oldu allahtan yoktu
tomrish Soğan suyunu regli gecikenler, düzensiz regl olanlar yapıp içiyor. Adet söktürücü özelliği var diye biliyorum. Acil bir doktora danışın bence, kendi kendinize çok panik yapmadan.
Fatma66 Benim bildiğim soğan suyu adet söktürür adet göremeyen insana önerilir. Hamileyken içilmesi çok tehlikeli geçmiş olsun Bi an önce tedbirinizi alın ve Dr a gidin Allah şifa versin
EB1661 Mihrazara koşarak gitsin doktora bence soğan suyu ödem atıcı bazı bitki caylarıyla karıştığında dahada kötü Allah korusun bebişi inşAllah bişey olmamıştır
Mukaddes321 İçtikleriniz ile mi alakalı bilmem ama karın ağrısı bende çekiyorum 16haftalığıö sürekli karın ağrım sürekli geçmeyen bir ağtı dr yazdım normal dedi kontrol gittim idrar kan verdim bişey çıkmadı rahim büyüdüğü baskı yaptığı için ağrı oluyormuş ama çekiyorum üşütüyorum mu açaba dedim evim merkezi sistem kalın giyiniyorum yün çorap filan ama yok geçmiyor artık alışıyorum karın ağrısına inş hamilelik bitene kadar geçer 😁😁
Mihrazara Mukaddes321 Yaaa Allah razı olsun ne kadar ayrıntılı ilgili yazmışssınız çok teşekkür ederiz ablamın doktoruna gittik üşütmüş
EB1661 Mihrazara inan bende rahatladım bilorim o tür korkuları Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize 🤲
Gull_94 Mihrazara hamıleyken lutfen bıtkı cayı tuketmeyın doktora danısmadann 😕moral bozmak ıstemem kı umarım degıldır ama bıtkı cayları etkıler dusuk rıskını tetıkler bı bardak dahı olsa danısmadan tuketmemek lazım sogan kuru adet ıdrar sokturucu olarkta kullananda var bence bı acıle gıtmesınde fayda var ıcınız rahat eder umarım sadece karın agrısıdır