Arlex Merhabalar, Ben 12 haftalık hamileyim. Hamilelikte okunması gereke ya da okuyup da beğendiğiniz, önerebileceğiniz kitaplar var mıdır?
Astadavistabeybi Arlex ben 30 milyon kelime diye bir kitap aldım baya keyifli geldi bana güzel bir kitap . Onun dışında 2 kitap daha aldım ama hiç beğenmedim evet beyinli çocuk ve bilmem ne beyinli çocuk diye bu ikisi bana inanılmaz eksik geldi yani bildiğimiz şeyleri yazıp yazıp durmuşlardı gibi geldi
asliidmrr Arlex bilinçaltınızdan gelen ebeveyn, geliştiren anne baba, bağırmayan çocuklar, otuz milyon kelime okuyup beğendiklerim 📚🌸
Tazeanne0 Korkma! İyi bir annesin kitabını mutlaka oku seni anneliğe hazırlıyor ve cidden inanılmaz motive ediyor ve çocuklar için beş sevgi dili kitabınıda okuyabilirsin çocukların sevgisini anlatma şekillerinden bahsediyor her çocuk farklı sevgi dilini gösterirmiş
Seymaa30 Arlex henüz hamile değilim ama olduğum zman ilk alacağım kitap Ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı olur☺️
Tazeanne0 Astadavistabeybi daha okumaya fırsat bulamadım onu içeriği hoşuma gitti gibi aslında karikatürlerde vardı ama bilmem 🤷😅 hiç göz atmadım başka kitapları okuyorum şuan bitince geçicem ona
ozlmkryl33 Koşulsuz ebeveynlik ve harika haftalar ikisini aldım öneri üzerine bi göz attım daha başlayamadım sizde bakabilirsiniz
Deletedmom100 Her Anneye Lazim - Esma Muratoğlu 9 Ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün Hamilelik ve Doğum - Opt. Dr Banu Çiftçi Bu Ümmetin Fidanları Çocuklarımız - Nurettin Yıldız
Ozlmknr HavvaK on siparis diyor ne zamana basım teslimat olur bilemedigimden söylemiyim. Doğumuma da az kaldı. Nadir kitapta da çok pahalı rastladım. Teşekkür ederim. 😊 bir dahaki doğumumda artık 🙏
Ozlmknr Arlex Banu çiftçi hamilelik ve doğum Mahallenin En Mutlu Bebeği Gülnihal Bülbül Dogal Doğum Doğmamış Cocugun gizli yaşamı Doğmamış Çocuğa Mektup. Hepsini okudum oneririm. Tuvalet iletişimi, bebeğimle oynuyorum 0-6 ayi da öneririm. Hem şimdi hem doğum sonrası için güzel kaynaklar.
HavvaK Ozlmknr evet öyle diyor ama ilerleyin bi sepete ekliyor ödeme seçenekleri falan çıkıyor. Bunları bi yapsanıza ne yapcak sonunda merak ettim
Scarlettinannesi Arlex Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler-Tracy Hogg&Melinda Blau mutlaka okuyun sevgili anneler 👍🏼