Secil_zeynep Ağrı olayını ben bugün yaşadım 31 haftalığım iki gündür çamaşırları yıkıyorum yoruldum mu anlamadım bir anda bir ağrı bir ağrı adımlarımı zor attım yemekten sonra dinlenmeydi duştu derken şimdi rahatım ama çok korktum açıkçası
zynb_ozkn Edibaby bence doğuma yakın temizlik yapın çünkğ ben yaptım ve çok pişman oldum evim tekrar berbat oldu sinirlerim bozuldu 33+1 deyiz 35 36 flan bir dip köşe tekrar yapılması lazım ve ben 28 de falan yaptım temizlik
Sevgi1907 Mcakir 30+1 olduk subat sonu mart basi gözüküyor dogumum herseyimi tamamladim azar azar cinsiyetini ogrendigimden beri alıyorum suan tek beklentim bebegimi sag salim kucagima almak 🤲🤲🙏🙏
ipekkkkkkk7 asenatrk Ben şu an 31+6 yim 31.haftamda hazırladım 4 gün oldu hazirlayali sürekli düşünüyordum felan stres oluyordum aklımda olana kadar yapım kurtulim dedim rahatladım çok şükür
Burcinisp88 Mcakir benim her şey hazır sayılır. Bi tek yıkayıp yerleştirmek ve çanta haZırlamak kaldı. Onu da bi ara yaparım 😀ocak ortası gibi düşünüyorum. Belki 1-2 ıvır zıvır eksik vardır.
Nehirr88k Mcakir 31+1 daha hic bisy yok bikerede hepsini almayı düsünüyorum ilk hamileliğim kızlar genel olarak almam gereken şeyler neler yardımcı olurmusunuz yeni doganmı almalıyım 0-3 aylık mı ??
Mcakir Nehirr88k benimde ilk gebeliğim. Ay ben bi liste yapmıştım aldım diye sildim keşke silmeseydim. Yenidoğan 4 takım aldım ben 0-3 ay da 4 takım aldım :)
Duygusuz Mcakir 31 haftalıgım bende sanki son 3 gündür karnım asagı düştü ve bebek baya asagıda oynuyor gibi sürekli idrara cıkma ihtiyacı duyuyorum var mı aynı seyleri yasayan endişeleniyorum
Nehirr88k Duygusuz canm bnde 31 haftalığım genel olarak göbek deliginin altinda hereketleri sanırım tersler ayaklar asgida oyüzden diye tahmin ediyorum 🤷♀️
Duygusuz Nehirr88k ya iki gün önce cok agrım oldu ondan sonra böyle oldum birde covid gecirdim daha önceden dr um erken dogumu tetikleyebiliyor covid dedi üç gündür falan da böyle olunca korktum acıkcası. Ta en altta atıyor hep nedense zaten son kontrolüm de başı asagıdaydı
Gulsumbozkurt Mcakir 33 hafta olduk bizde kıyafet ütüleme işlerimiz tamam kendimin birkaç alınacağı şey kaldı çantami hazırlayacam
Nehirr88k Duygusuz anladım canım bence doktoruna bildir bu durumu enazından için rahatlasın yenimi gecirdin covidi
Duygusuz Nehirr88k hayır 17. Haftamda gecirdim ama Dr um bunu gecen hafta söyledi hazırlıklı olalım covid Gecirenlerde erken dogum olabiliyor dedi.
Nehirr88k Duygusuz bende ilk ay geçirmistim insallah böyle bi durumla karşılaşmayız canm Rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🤲
Elifsu2 29+3 üm ve herşeyimiz hazır çok şükür dört gözle kızımı bekliyoruz rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲