Dlrsdzynpzll Firdess Allah yardimcin olsn canim sağ sağlim bebisine kavusursun insallah. Sancılandın mı noldu bu saatte
Merviss Firdess rabbim yardimcin olsun. Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr. Oku bol bol. Bizlerede dua et. Bir kac gune bende dogurcam ve cok korkuyorum 😍😍
Erkekanasiyiz Firdess bir avazda kurtul insallah saglikla gelsin bebisin canim tam olarak kacinci gundesin doldu peki 🤗
Firdess Dlrsdzynpzll dün düzenli sancım çıkıyordu doktorum sahurdan sonra yatışını yapalım artık sesi günüm doldu çünkü
Esradml Yaaa. 🤦🏻♀️ Rabbim yardımcın olsun canım, hayırlısıyla kucağına alırsın inşAllah🙏🏻 Dualarım sizinle 🌸
CansuDemir Haydi Ramazan günü hayrına, bir avazda inşallah sağlıkla al kucağına.Evinize neşe bereket dolsun inşallah 😍🤰🏻🤱
Kirmizigul @Firdess Allah yardimcin olsun insaallah. Bende daha anne olamadim.düşük yaşadim.insaallah bundan sonra artik nasibolur benimde kucagima almam.Allah buyuk meraketme sag salim kucagina alacaksin insaallah.
Maliefem Firdess sancı verildi mi canım nasıl bişey bana suni sancı yasakmış kendi sancılarımı bekliyorum sancı nasıl bişey onu da merak ediyorum 🤔