Aysima288 MyPrncssArwen saçlarıda epey var canm maşallah :) benm oğlumda saçlı doğmuştu çok midem yanmıştı son aylar meğerse saçtan mış:))
MyPrncssArwen Aysima288 doğrudur kuzum saçlı olması da ayrı bir güzel oluyor diy mi, Maşallah bebislerimize o zaman 😍😍♥️🙏👼
Eda319 MyPrncssArwen Maşallah 😍 Biz her gittiğimizde böyle renkli gösteriyor 😇Çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkese tattırsın❤️
MyPrncssArwen Eda319 😍♥️ ne güzellmis, Allah razı olsun, aynen öyle kuzum Rabbım herkese tatdirsin inşallah 😍👼🙏
Cancana_ oyy masallah bende haftaya girecegim insallah gosterir yuzunu sormayi da unuttum foto veriyorlar mi diye
MyPrncssArwen Cancana_ Kuzum ben özele gittim hani ondan fotoğrafını verdiler… Sen özel mi devlet mi…? Şey diye duydum devlette detaylı ult. Fotosu vermiyorlarmis 🤔🤔😔 verirler inşallah kuzum senin bebişin fotoğrafını da görmek nasip olsun burada 🙏♥️
MyPrncssArwen Cancana_ O zaman kesin verirler kuzum, kesinlikle bir yüz fotoğrafının görünmesini işte canım benim ısrar et çekinme hiç sonuçta bebeğimizi çok çok merak Ediyorz bu bizim hakkımız… Hayrlisiyla o nur yüzünü göresin evladının ♥️🙏😘