Elifbc Btlbakar sizin kilonuzda etkili oluyormuş sanırım birde her gebelik aynı olmuyor ama bir kaç haftaya hissedersiniz 😊
tazegebee Huri54 28 haftalik olduk bizde ben artik yer degistirdigini bile gorebiliyorum. müthiş birşey. Rabbime şükürler olsun.
Bebek-geliyor Huri54 erken doğum riskim var bende beklemedeyim bu haftaları gördüğüm için şükrediyorum başından beri sıkıntılıydı ama herşey allahtan yeter ki sağlıklı olsunlar🐣
Huri54 Bebek-geliyor kaç haftalıktın ki inşallah erken doğum olmaz bebeğin sağlıkla vaktinde gelir canım🤲
yasemin333 segoseco hareket ettiği zaman karnınızı inceleyin görürsünüz hareketleri güçlendiyse kimseyle kendinizi de kıyaslamayın aynı zamanlarda olacak diye bir şey yok bazılarınınki erken olur bazılarınınki daha sonra olur 🌸
Ebruakcetin Huri54 o zamanlar bir minik kıpırtı yüzümü güldürüyordu 34 . Haftadayım şuan göbeğim bir sağa yanılıyor bir sola 😍 hala aynı heyecanı hissediyorum eşim bazen ben uyurken dokunuyormuş karnıma diyorki sen uyurken o içerde parti yapıyor haberin yok😅
Omur_deniz25 Haftadayiz eşsiz bı mutluluk hareketlerini izlemek hissetmek bebeğin büyüdükçe daha çok belli olacak ve gözlerini ellerini karnından alamicaksin benim sürekli gözüm karnımda ellerimde doyamıyorum bakmaya dokunmaya ❤️❤️❤️
nida50 Huri54 ilk yaşadığımda bunu anlatırken çok heyecanlanıyordum 😄 çok güzel bir his ❤ spoiler vermek istemem ama biraz daha ileriki haftalarda tekmeleri sizi bile oynatacak kuvvette olacak 😅