minikmercimek Kızlar birşey aklıma takıldı özel hastanede doğum ücreti mesela 2000kusur tl peki bunun içinde o gece yatışımızda dahil oluyor mu yoksa sadece doğum ücreti mi bu?
Gzd_ minikmercimek komple paket fiyatı söylerler size doğum+ yatış + 1 refakatçi ve yemekleriniz de dahildir yani
Kuzeyufuk minikmercimek herseyi geçtim 2500 e doğum yapabilecek bir hastane kaldı mı bu devirde ben Antalya’da yaşıyorum 3500altı asla bir yer yok ve yılbaşında zam gelecek
Bebek-geliyor minikmercimek hastaneye göre değişir. Bazı hastanelerde doğum paketleri var kalacağız güne göre ve yapılan testlere göre belirliyorlar fiyatları. Benim tanıdıklarımın doğum ve hastanede yatacağı gece de fiyata dahildi. O yüzden hastanenizden net bilgi almalısınız bence.
BurcuKoktas Benim gittigim hastanede hersey dahil 48 saat tutuyorlar sezeryan ama sizin hastaneyi bilemeyecegim en iyisi muhasebeciyle konuşmak 😊
Bibliophilia-1991 Kuzeyufuk mesela diyor canım zaten kendide tam görüşmemiş sanırım bende Sanmıyorm o kadar düşük yer kaldığını
Dodo_20 Kuzeyufuk bende Antalyadayım ve katılıyorum Medstara gidiyorum 3500-₺ diyorlar yılbaşı zammı da cabası
Fatosamine Kuzeyufuk bulursan banada haber bende antalyadayım korona testi derken 4000 i buluyor artik
okroya Benim aldığım pakette herşey dahil 4250₺ extra yatmam gerekirse normalde 400₺ ama siz paket aldığınız için 200₺ demişlerdi günlüğü
Bibliophilia-1991 Kuzeyufuk evet birde nakit istiyorlar bizde taksitte zor kredi çekilecek 😕 Allah yardım etsin herkese
albebek Ben samsundayim, normal ve sezeryan doğum ücreti 4 bin. Yatış için de para alıyorlar gecelik 400 tl.
28umran52 2000 lira sezeryan normal 1700 doktorumla konuştum herşeyi dahil dedi zam konusunda bisey demedi
minikmercimek Kuzeyufuk evet 2200 normal doğum avicenna umut hastanesinde tabi yılbaşından sonra bi 200 300 zam gelir ama detaylarıni konuşmadım daha tabi herşey içinde mi bilmiyorum