Zelika-ali İyi akşamlar bebek istyrum çoğu şeyi denedim en son yakıyı duydum deneyen ve faydasını gören var mi?
EmineDD Zelika-ali bende denicektşm canım deneme dediler çünkü aşırı yakıyo yani o kdr sıcağın rahme iyi geliceğini düşünmüyorum su torbası koy daha iyi gerçekten felaket yakıyo
Sabihanur1 hirahamza65 çift çizgiyi gördüğün zaman yumurtlama görülüyor ve ilşki olması lazım çatladığı günde dahil.tiroidlerinize baktırabilirsiniz yüksekse değer hamile kalmak zorlaşıyor canm
Zelika-ali EmineDD ben yaptım canm dün yapıştırdım yanıyor çok fena bigun daha durcakmis bazıları da kendi dusene kadar durdur dedi
Sumc Zelika-ali yanması şifadan olabilir canım. Geçiyor dayan güzel günler için. Hem soğuk günlerde ısıtır 😊
Fatma7666 Zelika-ali bende hacamatı duydum ama kafanı rahat bırakmanı öneririm sitres yapıyorsun çok istiyorsun olmuyor emin olabilirsin 🤦♀️
Ftmm Zelika-ali ben belden vuruyorlar diye biliyorum. Gene de iyice aratır. Aslında hersey kafa da bitiyor sen herseyı oluruna bırak RABBIM nasip eder inşallah
Tazeanne0 Canım o bahsettikleri yakı o eczanedeki yakılar değil bitkisel bir yakı iltihap söktüren cinsten 😊 eczanedeki yakı vücut ağrıları için başka hiç bir şeye iyi gelmiyor