Tgbugra Kızlar şu anda 27+2 haftadayım pilates topu aldım ve internetten pilates topuyla doguma hazırlık ile ilgili videolar izleyip yapmak istiyorum ama erken mi bi sakıncası olur mu tedirginliğim var bu konuda bilgisi olan başlayan var mı acabaaa 🌸
HavvaK Tgbugra ben ilk hamileliğimde 22 den sonra başlamıştım. Gebe okuluna katıldım oradaki ebe çok tavsiye etmişti. İyikide yapmışım şimdi ise doktorum 20 den sonra başlayabilirsin dedi. Bakalım şimdi 16 dayım bu ay da bitsin başlıcam. ki instagramda yabancı hamile sayfalarını takip ediyorum. Neredeyse hamileliğin başından itibaren spor yapıyorlar. bence günlük 15 dakika falan ağır olmayan hareketlerle başlayabilirsiniz
Menfis Tgbugra ben 16. Haftamda gebelik pilatesine başladım,Şuan 30. Haftamdayım, aslına bakarsanız geç bile kalmışsınız. Sırt, kalça ağrısı, kıramp gibi hiç bir şikayetimde olmadı şimdiye kadar.
Tgbugra Menfis evde kendi imkanlarımla yapacağım için ne kadar doğru olur bilemedim aslında iyice araştırıp doktorada sorup başkayacagm teşekkürler
Tgbugra HavvaK teşekkür ederim doktoruma haftaya kontrole gittiğim zaman doktoruma da danışıp başlayacağım