Aynurr16 A_Alparslan ayhhh çok heyecamlı benim pzts randevu burda başka doktora gittiğimde bana suniyle başlatalm demişti ama kendi doktorum ne der acaba ah sakın habersiz bırakma beklixem he 👀😀
A_Alparslan Aynurr16 dr dan geldim 40 1 le uyumlu imiş oğlum 31 aralığa kdr doğmaz sa 31 Aralık da acile yatışını yap dendi 3500 kg olmuşuz
Leyla2011 Aynurr16 dün doktora gittim hersey yolunda sancini bekleyecez sali günü tekrar gel dedi 2 gündür belim baya agriyor senden ne haber
Ozdmrkbraa Aynurr16 31 Aralık beklenen doğum tarihimiz de bizim oğlan erkenci çıktı 3 Aralık’ta koştu geldi kollarıma 😂
emrahedaeslemfamily Aynurr16 ☝️☝️☝️☝️ biz varızz . 7 Aralık 10:48 de kucagıma aldım prensesimi 38 haftalık 3 kilo 180 gram doğdu çok şükür 18 günlük olduk bile 🤗🤗🤗
Aynurr16 A_Alparslan bir hafta bekle dedi he kaç günde bir çağırdı simdi kontrole hadi bakalım hayırlsıı tosun olmuş maşallah 🥰🥰
Aysegul_2822 Aynurr16 aynen icerdeki gibi hareketli masallah kundak yapiyorum nasil beceriyorsa ellerini cikarmayi basariyor