Prensannesii1 Ayyy çok şükür ben mezun oldummm 4 gün oldu böyle bisey yok gerçekten kızlar mucize gibi bisey kucağına alınca herşey geciyor bitiyor unutuyorsun tüm dertlerini rabbim tüm hamileleri bian önce kurtarsın evladına kavuştursun inşallah 🙏🏻 🥰
Kelebek97 Aynurr16 Benim kaynanamda aynisini doktorun yaninda soyledi aaayyy oglummmm burnu falan ayni sana benziyor 🙄 Dr da cok esprilidir dedi ee heralde babasi sonucta ona benzemeyecek sutcuye mi benzeyecek 😂😂 Bir guldum bir guldum 😅
Aynurr16 Kelebek97 hahahahha 😂😂😂 yazık ya bu kafalar beni çok sinirlendiriyo ben böyle durumlarda hep benzemese bile aynı annesine benziyo diyorum yarım elma gönül alma hesabı
Minigin_Annesi06 Aynurr16 Ben alttan muayene olmadim daha. Pazartesi randevum var büyük ihtimalle alttan bakarlar artik benimde gelse keşke çok agirlastim artik bebeğime kavusmak istiyorum 🥰
Aynurr16 Busra6042 merak etme bi doğurayım destan yazacam buraya şu dokuz ayda bunuda yaşamadım dediğim bişe yok rabbime şükürler olsun 😂
Aynurr16 melegegebe ohh maşallah ne heyecanlı biz arafta kaldık bekliyoruz hayırlsıyla gelsin sizinkide 🥰