Meryemkale Kızkar bu postu bir kere daha görmüştüm ama açıp içeriğine bakmamıştım şimdi bende yaşıyorum sağ göğsümden turuncu bi sıvı geliyo endişelenmeli miyim? 17+6 haftalığız sütse eğer çok erken değil mi?
Simgedoruk Meryemkale Merhaba 15+4 teyim aksam ve bugün benimde geliyor postlarda ararken gördüm tecrübeli anneler yazabilir mi? Ilk gebeligimde hiç böyle bisey yaşamadım biraz araştırdım son aylarda normal yazıyor ama benim için çok erken.yarin dr gidicem bakalım ne dicek
Aynurr16 Meryemkale kolostrum o hormonlardan kaynaklı bi sertlik acı vs yoksa normal benimde erken den gelmeye başladı sıkmayın ellemeyinn ped kullanın
Nurnur16 Meryemkale hemen doktora git turuncu sıvı normal değil bir kontrol etsin doktor sebebi hamilelik mi başka birşey mi diye dikkat et kendine
Meryemkale Simgedoruk aynen son aylarda normal olduğunu okumuştum ama benimkide erken o zaman 😳 banada haber verin lütfen doktorunuzun dediğini😳😭
Simgedoruk Meryemkale canım merhaba doktordan geldim süt gelmesinin normal olduğunu söyledi bazı kişilerde fazla sütü olabileceği için normal korkulacak bisey yok dedi sen ne yaptin gittinmi
Aynurr16 Meryemkale yani acı falan bende olmamıştı bilemiyorum onu kendiliğinden akıyodu sen yine doktoruna sorarsın canım kontrolde
Nurnur16 Aynurr16 agrı yoksa kork zaten doktora gidin ya biraz dikkat edin kendinize ya kadınların en büyük ve yaygın problemi ya rahim. Ya meme düzenli kontrol gerek hamileyim deyip ona yormayın lütfen hassasiyet gösterin kendinize az çekmedim ben sizde dikkat edin
Tgba01 İyi akşamlar ilk gebeliğimde bendede olmustu doguma bırbucuk ay kadar vardı doktor normal olduğunu söylemişti hatta doğumda sağ göğüsümden süt hemen gelmişti sol bir kac gün uğrastırmıştı
Tgba01 Meryemkale anladım em doğru sonucu doktor bilir ama ilişki esnasında gögüse heran gıbı bı tepkı falan da belkı sütü getirebilir dedı babaannem🙈😊
Meryemkale Aynurr16 doktorum numarasını paylaşmıyor malesef ama sancısı geçti gibi şuan sadece belimde çok ağrı var 😳
Aynurr16 Meryemkale sen yinede sakin ol her an herşey olabilir valla ben bu hamilelikte herşeyi gördüm öldüm desende ölmüyosun stres hiçbişeye yapma
Meryemkale Aynurr16 stres çok etkiliyo gerçekten haklısın ama korkuyo insan ister istemez stres yaptım sanırım Allahım korusun 🤦♀️🤲
Aynurr16 Meryemkale yapma yapma içini hep ferah tut olacak olan herşekilde oluyo dua etmekten başka şansımız yok