minion Hamilelikte aserdigim tek şey Karpuz oldu vs dondurma yemeden mide yanmalarim nasıl geçerdi bilmiyorum 😊 su anda yazarken bile bir yandan dondurma yiyorum 😃😂
Ruken123 [bilinmeyen] dondurma değilde buzlusunu yiyorum o içimi rahat ediyo dondurma derman olmuyor bana malesef 🤔😂
DidemYldrm [bilinmeyen] dondurma çok yememeye çalış fazlası kilo aldırır benimde hamileliğin başından beri aşerdeğim tek şey dondurma oldu ama doktorum hafta da 1 kere ye çok kilo yapar dedi 🤗
Deletedmom71 [bilinmeyen] bazı dondurmalarda katkı maddesi olduğu için zararlı diye biliyorum çiğ yumurta oluyormuş çünkü. Bence içeriğini okumadan bu kadar tüketmeyin
Deletedmom67 [bilinmeyen] cnm ye ye 😊 benm gibi 1 ayda 4kg alırsın 😂😂 meyve dondurma beni bitirdi geçen ay 😂
EsraErdoan Deletedmom67 meyvede çok aldırıyo mu kilo 😕 günde en az iki tabak dolusu meyve yiyorum ya 😂😂
Sema99 [bilinmeyen] ben ikisini de yiyorum karpuz 🍉 yemek çok iyi su oranını karşılıyor dondurma da🍦 süt olduğu için çok güzel gidiyor yemek 😎😎😊😊😊
EsraErdoan [bilinmeyen] bende ilk zamanlar günde üç dört defa dondurma yerdim ama sonra geçti daha doğrusu ben kestim yemeyi 😊
Babyboymom [bilinmeyen] cnm bende karpuz istemiştim bundan 2 ay evvel kilosuda baya pahalıydı yarısını aldık mecburen 😂😂 dondurma çok istemiyor canım daha çok buzlu dondurma seviyorum
SevDin [bilinmeyen] bence başlık gayet normal aşerme sıkıntısı olan başlığı görüp girmez bende ikisini çok seviyorum ama şeker ve kilo yapar diye az yiyorum