Alara005 17 haftalık hamileyim pıt pıt diye hissediyorum hıçkırık mi bebek hareketi mi sizce bilgisi olan var mi sürekli değil ara ara oluyor
OMAYBABY Alara005 daha çok küçük yeni yeni hissedersiniz hareketlerini 24. Haftaya kadar her gün hissetmemeniz normal doktorlar da böyle söylüyor zaten içiniz rahat olsun yani 😊
Sedagb Alara005 bu haftalarda her gün hissetmemeniz çok normal😊 hatta doktorlar 28. haftaya kadar düzenli hissetmemenin normal olduğunu söylüyorlar.
khayalazeyd Alara005 Tabikii oyle olucak siz hatta erken hisseden annelerdensiniz….Birkacgunde 1 kere pit yapar sora pit pit olur)))))25de tekmelere doyamazsiniz😃
Alara005 Sedagb çok teşekkür ederim sulu göz oldum hemen ağlıyorum hissediyordum çok güzel duyguydu bugün nedense pek hissetmedim
Sedagb Alara005 hissetmek çok güzel bi duygu🌸 ben de ses vermeyince karnımı dürtüp hadi oğlum ses ver yapıyorum😂😂😂
Sedagb Alara005 bi kaç kere artık tesadüf mü bilmiyorum ama hadi oğlum tekme at bakalım yaptığımda tekme atıp ben burdayım yaptı😅