Aksoytetik Tatlı isteğimi ancak tatlı yiyerek bastırıyorum o an canım ne isterse onu yicem alternatifi yok😄
derinsart geçen canım deli gibi jelibon cekti yemesem çatlardim herakde üstelik uyanir uyanmaz yiyesim geldi😃bi kücük paket eşimle patlattik napim🤭
Cancana_ derinsart benim de hatta artan masanin ustunde gordu binu kim yiyo dedi beeen dedim sasırdı 😂
Denizzz88 HappyMom allahtan çok tatlı aramıyorum ama geçen gün bi muzlu kek yaptım yarım su bardağı esmer şeker,hindistan cevizi yağı ve tam buğday unuyla tarifi biraz hafifleteyim dedim kendimce 😂
mirikelam Biraz önce dolabı açıp baklava yedim oysa kefir içmek için dolabı açtım. Bazen istemeseniz de yiyorsunuz o yüzden -ımsı-ımtırak şeyler tatlı yerine geçmiyor
rukzey Hurma ve ceviz. bal ile ceviz. kuru üzüm ve fındık. 😋😋😋 Ya da 1 kare bitter ağzıma atıp hiç çiğnemeden o bitterin ağzımda eriyip tadını almaya bayılıyorum. Mest oluyorum bittere.
Sevgi47 İstediğiniz meyveleri ince ince kesip fırında kurutup sonrada biter çikolata eritip batirarak dolapta dondururun sonrada kavanozlara yerleştirin doğal ve tatlı atıştırmalıklar fikir olsun🤗😋
Merveakbulutt Sevgiinur yaaa kuzum gel ben sana yapayım çay da demler yeriz bi güzel bebislere yarasın 😍
derinsart Cemrece benim sonrasinda çekmedi aksine tiksindim turşudan ve yedikten ertesi gün sora su kusmaya basladim acı su degildi ama sabahlari su cıkarıyodum🤭artık hic yemiyorum
derinsart Cancana_ valla bence arada yemekden zarar gelmez diye düşnüyorum hani hergün yesek tamam da nebiliyim 5 aylık hamileyim iki kez cips yedim bide jelibon yedim baska da canm cektikce cikılata yedim 🤭🤷🏼♀️ şmdi cips ve jelibonu yılbaşına sakladim dogumdan önce son kez bi yiyim😂