Bsmlh Arkadaslar çok öksürüğüm var beler denedım geçmiyor covid de cıkmadı ilaçta vermiyorlar eskiden kara turp oyup içine bal koyardım süzülünce içerdim yapabilirmiyim gebeyken bilgisi olan varmı her sabah 1 tatlı kaşığı yerdım
Nasippp Bsmlh burada ki soru turp zarar verir mi aceba ben sürekli turp yiyorum bişey olacağını sanmam geçmiş olsun
Pnrbyr-2555 Aslında hatmi çiçeği var bir bardak kaynattığınız süte 6-7 tane atıp 5 dakika dinlendirip süzüp içiliyor o da çok iyi geliyor öksürüğe ama hamilelikte içiliyor mu onu bilmiyorum inanın
Bsmlh Nasippp turp siyah olan antioksidan açısından diğerlerinden bır tık daha başka ya ondan merak ettım bende beyaz kırmızı salatalarda yiyorumda siyah bılemedım siyah yiyormusunuz siZ
Nasippp Bsmlh yok hiç yemedim ondan canım yanlış bilgi vermeyim o dediğini beyaz kırmızı turpa yapsan olmaz Mı
Bsmlh Nasippp yok canım onun özelliği siyahta hoş turptan süzülüyor içiyorsun bir tatlı kasıgı birşey olmaz diyorum ama korkuyor insan çokta faydalı ben cocugum hastayken bile yapar verırdım şak diye keser bogaz agrısı öksürük🙈