Havacianne Kızlar 32+6 haftalık hamileyim dün geceden beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum sanki 😔 ttalı yedim sol tarafa doğru yattım ama yok
Didem34 Havacianne doktorunuzla görüsün hemen bence bi gidin acilde kalp atıslarına baktırın iciniz rahatlasın ihmal etmeyin lütfen
Cancana_ cok ayakta kalip yoruldunuz mu ondan olur mu acaba Allahim kotu birsey gostermedin yaa acile gidin mutlaka
duyguanneoluyorr Havacianne elini karnının üzerine koy bide bunu dene elinin olduğu yeri tekmeleyecektir ☺️
duyguanneoluyorr Havacianne doktorunla irtibata geç canım 32 haftalık bı bebeğin hiç kipirdamamasi ters giden birşeyler olabilir
Yeliz1 Havacianne stres yapınca hiç hareket etmiyorlar benimde öyle inat ediyor ama için rahat etsin gitmekte fayda var
EB1661 Havacianne Bence acile gitmelisin bana doktorumda sağlık ocağı takibindede 2 saatten fazla hissedemedigınde hiçbiryere gidemiyosan acile git demişti
Havacianne MihricanA gittim şimdi geldim canım yaramaz bizi korkuttu 🙈 hayırlısıyla kucaklarımıza bi alsaydık