Nil-123 Arkadaşlar Cuma günü randevu var ilk defa, uygulamaya göre 5+6 görünüyor gebelik. En son geçen hafta cuma günü beta yaptrdık 5100 çıktı değer, acaba cuma günü kese görünür mü? Çok heyecanlıyım 🤩
snnur97 Nil-123 canım gorunur hatrlyosan konuşmuştuk 2614 cıkmştı pzrtesı bugun gttım bbkte kesede gorundu cok şukur
Buketkucuk Nil-123 benim kesem 1953 beta hcg değeri ile 5 haftalıkken göründü, sizin ki yüksek ihtimalle görünür diye düşünüyorum hayırlısıyla alın inşallah kucağınıza 😊
snnur97 Nil-123 aslında 5 haftalık ama doktor yumurtlama donemınden saydı 4 haftalık dedı kese gorununce bta ya bkmdı dha
Buketkucuk Nil-123 hayır 4+4 haftalıktı bu değerim çıktığında ama ben 5 haftalıkken gittim ben beta hcg değerimi yazmak istedim ayrıca gayet sağlıklıydı bebeğim beta hcgm süper demişti doktorum .
Sedaapatr Bende 5.haftaya girdim doktor kese oluşmuş dedi kan verdim 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi normaldir heralde bildiğim kadarıyla kan sonucuna göre kesin biley demesi lazıö değilmiydi