NAZ2333 Pelin093 canm bende duydum onu ama bilmiyorm ben kizimda 7.ayima kadar kustum ama bunda kusmam hic olmadi ama midem hep ayakta hani derler ya agzimda diye ve bi cok yemekten tiksindim koku hassasiyetim cok fazla ama sanirim her gebelik farkli oluyo. Allahin izniyle bi oğluşum olcak
Sermec27 Pelin093 yani oğlumda da bu bebekte de yüzüm tertemiz ve güzelleşti bakalım kıza benzetti doktor 4 hafta sonra net belli olacak 🥰🤲
Gul__ Pelin093 24 haftalık hamileyim ve bebişimiz kız. Çok şükür 1 kere bile midem bulanmadı bence cinsiyetle alakası yok☺️☺️
Tazeanne0 Pelin093 hormonlardan olur şahsen ben kızda da erkekte de çok kusanları gördüm kaynanamın 2 oğlu 4 kızı var hepsinde de 9 ay kusmuş bir tanesini bile rahat geçirmedim diyordu 🤷 bünyeylede alakalı olabilir
Gul76 Pelin093 benimde 2 yengemin hamileligine sahit oldum yanlarindaydim ikiside hamilelikleri gayet rahat normal bulanti yok diycegim kadar az oldu ikiside erkek dogurdu ablam 8 yil once evliydi ilk cocugu erkekti ama kusmaktan lavabonun onundem ayrilamiyodu 4 cu ayinakadar farkli oluyo sanirim bende 11 haftalik hamileyim ilk ayimdan sonra 20 gunluk cok bulantim oldu yemek bile yiyemiyordum gecti suan hic bulantim yok yemekte yapip yiyorum cok şükür ama sağ kalcam 7 ci haftadan beri agriyo bakalim bizim be olucak 😊
Gulsen4224 Pelin093 oğlum da hiç lekem olmadı aksine güzelleşti cnm kızıma hamileyim ufak ufak sivilce oluyor çok nadir oda 🙈
Pelin093 Gul76 benimde tuhaf hic kasik agrim olmadi bu gebeligimde hani sanci oluncada tam rahim üstü sanci oluyo hafif
Miskokulum35 Pelin093 bence alakası yok canım. Ablamın erkekti 9 ay kustu. 13.haftadayım kız dedi hala devam benimkide 🥴
Bsk-12 Pelin093 25. Haftam bitti erkek bebek bekliyorum ama hala bazı günler tüm gün sürecek şekilde kusuyorum ve günde bir prilama rağmen
Beety26 Pelin093 gorukcemim 2 kizi var ne o Nd benim annemde ne bende ne erekk kardesimde hicc bulanti yasamadi
Tugcekkkkk Pelin093 valla ilk bebeğim erkekti leke falan olmadı. Sadece bir dönem dudağımda çıkan bir uçuk yüzüme de dağılmıştı
queens Pelin093 güzelleştiğim ve var olan sivilcelerimin geçmesi sebebiyle herkes erkek olduğunu düşünüyordu ama sonuç kız 😂
Pelin093 queens 🤣🤣 demek onunda cinsiyetle pek ilgisi yok. Allah sAglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsn 🌸
melsen Et yemeği,köfte ne zaman görsem dönüyor midem ve istifra ediyorum bu belirtilerde acaba cinsiyettin habercisi olabilirmi, tıbben bence alakası yok ama insan karşılaştırmak istiyor yoldaşlarıyla 🙈
ebru23 Pelin093 valla oglumda 10 haftada basladi kusardim gecerdi yani yada cubuk krakerle simdi 5 +3 de basladi ve ne yersem gecmiyo kussamda gecmiyo hafif ama gunumun icine ediyo yani 7 hftalik oldum ama bide bana sor bide meme biraktirmaya calisiyorum oglum bagimli gibi meme emiyodu bugun salca surdum gunduz uyudu ama gece belli olcak hersey ins birakir ya cok bunaldim
Pelin093 ebru23 benim ikisindede asiri bulntim oldu kizim olcak yine 🥰 insallah biraktirabilirsn canm cok zor oluyo biliyorm ben kademeli az az kesmistm hic zorlanmadi. saeece uyurkende emiyodj 2 yasna kadar uyurken zorlanmisti bi