Arzu10 Merhabalar anneler ben bir şey sorucaktım ben 6 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri ilişki anlamında bi şey yapmıyorum bebeğe bi şey olursa diye sizce olsa bebeğe bi zarar ı olur mu
Busraveminisi1 Arzu10 düşük tehlikeniz yoksa doktor da sakıncalı bir durum söylemediyse yerleşme kanamanız da yoksa olabilir ancak üç ayı geçirmenizi tavsiye ederim bebek iyice yerleşene kadar daha çok ywnisiniz
Brcccc Arzu10 12 haftalığım doktorum düşük tehlikem falan olmadığı halde önlm amaçlı 12 haftaya kadar olmamalı demişti kanama leke vs bu gibi riskleri yaşamamak için
Purpura26 Arzu10 2 Ayrı doktora gittim ikiside ilişkiyle ilgili bir şey demedi ama biz yine de dikkat ediyoruz haftada 2ye indirdik. Bir de daha dikkatli oluyoruz ilişki sırasında. 9. Hafta bitti yarın kontrolüm var. Çok heycanlıyım inşallah güzel haberler alırım
Ozlemyeni anneadayi33 hayir dusuk tehlikeniz yoksa sorun olmaz.kanama alani yada bebegin asagiya yerlestigini gorurse iliski yasakliyp doktor
ssnnmmm İlk 3ay önermiyorum dedi benim doktorum düşük ihtimali olmasa bile eğer riskli bir durum varsa direk yasak zaten bunu doktoruna sorarsan senin için doğru olanı söyler her hamilelik farklı çünkü
Arzu10 Busraveminisi1 doktor düşük tehliken yok dedi değerlerinde yeterince çok yüksek hem anne hem bebek sağlık çok dedi ama aklıma gelmedi sormak ilişkiyi malesef bide ilk defa öğrendim heyecandan unuttum 5 haftalık 5 günlük hamilesiniz diyince şok yaşadım 😂
Busraveminisi1 Arzu10 normaldir canım ilk haberde insan heyecandan havalara uçuyor 😍🧿sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize doktorum hiç engellemedi sadece 7. Haftamda bir kanamam olunca bir ay ara verdirtmişti
Arzu10 Deteledmom21 bana da bi şey demedi çünkü sadece ağır kaldırma bitki çayları içme dedi düşük riskin yok ama dikkat et kendine iyi bak dedi her hamilelere diyormuş zaten
MehZey Arzu10 ilk üç ay önermiyor doktorlar ben ilk ayımda sık sık bebek olsun diye ilişki yaşadım tutmuştu haberimiz de yoktu lekelenme sancı hiç bı sıkıntım olmadı bu sebepten devam ettim hiç ara koymadık 37+1 günlüğüz
EB1661 Arzu10 Benimkide sanırım 3 aya kadardı izin vermedi çünkü kese kenarında kanamam vardı sonrasında haftada 1 2 denensin denildi şimdi 34+3haftalıgım doğumu kolaylaştırıyo devam denildi sen doktoruna sor dinle buraya değil bence
Pelin093 Arzu10 benmde düsügümde dr ultrasondan bakti dün iliski yasadinizmi dedi evet dedm kanama düsük iliskiden sonra görülebilir 3 ay önerilmiyo dedi.
Busraveminisi1 Arzu10 doğrudur canım bende yerleşme kanaması olunca tedbir amaçlı ara verdirip progestan kulandırdı sende olmaz inşallah ama verirse de tedbir olur
MihricanA Arzu10 Senin gebelik sürecine bağlı benim doktorum hic bi zaman yasak koymadi ilk 3 ay yasak falan demedi ama bazi doktorlar tedbir amaclı yasak koyabiliyor. O yüzden en doğru cevabi sizin takipli doktorunuz verebilir
Arzu10 MihricanA tabiki canım benim ki de aynı değerlere ve düşük riskine göre veriyormuş zaten benim çok şükür öyle bir riskim yok🤰🏻
MihricanA Arzu10 Riskin yoksa doktor da uyarmadiysa hamileligin her döneminde iliski olabilir ama icin rahat etmiyorsa kendin bileceğin iş
Ecem1818 Arzu10 doktorun rahim durumuna göre söyler ona sor bana iki gebeliğimde de ilişki serbest dedi üstüne basa basa daha ben sormadan