Rabiiakaradas Merhaba anneler. 5 haftalık hamileyim evlendiğim için antalyaya taşındım ve pek bir doktor bilgim yok yardımcı olabilecekleri bu posta bekleriim😍
Bsraao Rabiiakaradas yanlış hatırlamıyorsam sende kürtaj olmuştum bende 1 adet sonra hamile kaldım canım düşünmeden gidebilirsin . Güvenilir bir doktor
Rabiiakaradas Bsraao aynen öyle canım şu an 4 haftalık hamileyim öyle hesapladım çok şükür. Teşekkür ederim🥰
Rabiiakaradas Bsraao merhaba canım merak ettim siz kalp atışını duydunuz mu ben perşembe günü gideceğim korkuyorum
Hayriyedeniz Medikalpark Mine Erdoğan Yılmaz çok çok memnun kalırsınız 😇 ilk doğumumu yaptım şimdi ikinci doğumumu yapacağım 🙏
Cerentrs Bende 35 haftalık hamileyim vitalede Koray dumana gidiyorum çok ilgili Güler yüzlü biri 😊 Ali Fuat Şengör de iyi ama çok bekleyebiliyorsun
Rabiiakaradas Bsraao maşallah canım bende cuma günü gideceğim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Bsraao Rabiiakaradas duydum canım ama şu an kalp atışında yavaşlama olduğunu söyledi bende çok korkuyorum
Rabiiakaradas Bsraao yaa inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız başka bir sıkıntı oldugunu söyledi mi doktor neden yavaş oldugunu