Sen1meleksin Annem kaynanam falan hep külotlu corap da alalım dior ben pek kullanmak istemiyorum sağlık açısından ama iyi olcagını söylüyorlar sizin fikriniz ne
Abcxyz Sen1meleksin sağlık açısından neden sorun olsun ki büyük alırsınız biraz. Şahsen ben aldım martta gelcek inşallah miniğim bacakları üşümesin diye aldım farklı farklı yaş gruplarından
HaleCivanoglu Sen1meleksin Sağlık açısından ne gibi sıkıntı yaratabilir?Duymadığım, bilmediğim için soruyorum.🤷🏻♀️
MihricanA Sen1meleksin Valla ben oğluma bile aldim kis çocuğu olacağı için bizim de evimiz soğuk üşür diye düşündüm neden sağlık açısından sıkıntı olsun ki?
Busraveminisi1 Sen1meleksin sıkı külotlu çorap bebeklerde özellikle ilk 6 ay kalça gelişimi ve bacaklarda yamukluğa gelişim bozukluğuna sebebiyet vermektedir ayrıyetten hava aldırmıyor oluşu da mantara sebep olabilir sentetik oldukları için onun yerine patikli rahat içlik tercih edip üstüne tulum ya da altını giydirebilirsiniz üşümesini istemediğiniz vakitlerde bence
Sen1meleksin Abcxyz benim de martta canım aldı annemlerde ama bi yerde okumuştum erkek bebeklerde kullanmak zararlı falan diye ama haklısınız yani sıcaklık acısından iyi tutar
Sen1meleksin MihricanA bi arkadaşımda söylemişti bebekte kullanma bence biraz büyüsün öyle kullan diye sıkıyor bacakları diye sanırım öyle dedş o ama ben büyük alaam sanırım sıkıntı olmaz
MihricanA Sen1meleksin Benim bu ay sonunda olacak tam kışın ortası ev de cok soğuk oluyor o yüzden aldım
Abcxyz Sen1meleksin biraz büyük alırsınız skntı olmaz dar olursa evet erkek bebeklerde sakıncalı olur.
Akinada 2 yaşında oğlum var külotlu corapsiz asla bizim için 😊kislarin vazgeçilmezi üşür yoksa ayakları çorapları çıkarıp atiyo çocuklar
MihricanA Busraveminisi1 Bol almistim sıkıntı olur mu? Patikli altlardan da aldim ne olur ne olmaz diye olmadi onlari kullanirim
Busraveminisi1 Sen1meleksin rica ederim canım bende çocuk gelişimi uzmanıyım o nedenle aktarmak istedim bu konuyla ilgili ciddi gelişimsel sıkıntı yaşanıyor çünkü☺️
Rmeysa_1661 Sen1meleksin ben doktora sormuştum erkek cocukların da 7 aydan sonra giydirmek bir sorun olmuyor demişti şuan da 28 aylık hala giydiririm bir beden büyük alıyorum 7 aydan önce bazen erkek bebeklerin testislerinden kaynaklı sorunlar olabiliyor çok önermiyoruz demişti ama kız cocukları için bilmiyorum 😊
mrs_elisah Ben tayt aldım. Ocakta doğum inşallah. Külotlu çorap kaşındırıyor rahatsız ediyor bide kalça problemleri olabilir diyorlar bilemiyorum ama ben kaşınmasın diye tayt tercih ettim. 2 tane 1-3 ay 2 tane 3-6 aylık tayt aldım.
Busraveminisi1 MihricanA rahat hareket edebileceği kalça ve bacakları kasmayacak bollukta mıdır yinede rahatsız edebilir diye düşünüyorum
Jdiebsh Sen1meleksin kızımda hemen başlamıştım gıydırmeye şimdi oglum olacak yıne aldım onun içinde ocak bebegı olacak kışın ortası üşüöesin dıye aldım