Semakrmz95 Kızlar keseyi kaçıncı haftada kalp atışlarını kaçıncı hafta da alabilirim. Şuan 4 haftalığız pazartesi günü beta hcg 1108 çıktı
Denizin Semakrmz95 beyan ortalama 3000 üzerindeyken karımdan ultrasonla , adetin bittikten sonra ortalama 28 gün sonrada dıyebılırız
Gayeninannesiyesim Semakrmz95 ilkinde 4 haftalikti gittim kese yada kalp atımı hakkında bişey demedi sonra 6 haftalıkken düşük yaptım ikincide evde test yaptım ama kendime söz verdim 2 aylık olmadan gitmem diye 7 haftalıkken gittim keseyide bebegimide görmüştuk 9 haftalıkken kalp atışını duyduk
Buketkucuk Semakrmz95 ben 5 haftalıkken gitmiştim kese görünüyordu alttan muayene ile bebekte görünmüştü canım
Ipekgldg 7.haftadayız bugün doktoruma gittim kese oluşmuş ama normalden küçük geç döllenme olmuş olabilir dedi haftaya tekrar gidecem umarım bir sıkıntı yaşamayız kalp atışını da haftaya duyacaz
Semakrmz95 Ipekgldg benimki çok büyük ihtimalle erken döllenme oldu. Reglime 6 gün kala test yaptım pozitif çıktı. Son regl tarihime göre de 4 haftalığız. Pazartesi beta hcg değerim 1180 çıktı. Hafta sonu doktora gideceğiz inşallah keseyi görebiliriz
elcindefne Semakrmz95 ben de 4 haftalık hamileyim ve doktorum beni 5 ocak’ta çağırdı. O tarihte 6+2 olmuş olacağım. 6 haftada görebiliriz dedi
Gayeninannesiyesim Burcu-baby Kalp atışı var ama daha erken dinletmem iki hafta sonra gittiğimde dinledik doktor ile alakalı bir durum prensibi öyle heralde ama gördük ekranda atışını şükürler olsun
Semakrmz95 elcindefnebenim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı malesef. Şuan çok daha pinpirikliyim o yüzden erkenden gidip doktorumdan progestan isteyeceğim her ihtimale karşı