Deniiiz Pollymom ben geçen hafta çarşamba verdim 936 idi. Kalp atışı içinde 15 gün sonra gel dedi doktorum.
Gizemky Ben alttan muayene oldum kanamam olmadı ama doktor hafif leke gelebilir demişti oda olmadı. Zararlı birşey olsa bile bile neden yapsınlar ki canım cani mi bu doktorlar
Pollymom Baybymucize Boncukgiller003 Beker MehZey Kimkibu ftmftmb Dryalp busraerdalll Bebek-geliyor Gizemky Değerli görüşleriniz icin teşekkür ederim arkadaşlar icim çok rahatladı 🌷🙏
Bebek-geliyor Pollymom lütfen arkadaşımın başına şu geldi bir komşumuzun başına şu geldi diyenleri gebeliğiniz boyunca bir kenara bırakın çünkü herkesin bünyesi çok farklı. 2 kez kanamam oldu düşük riskim hep vardı o zamanlarda da bakmadı şimdi erken doğum riskim var. Her doktor bir olmaz tabiki ama herşey allahtan bazı şeyler vesiledir sadece. Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. benim rahmim ters olduğu için ilk 3 ay 13-14. Haftaya kadar bebeği göremiyordu doktor ama alttan da bakmadı hep idrara sıkışık gittim o şekilde ultrason ile baktı. sadece 29. Haftamda rahim ağzında kısalık olduğu için bir alet ile alttan muayene oldum o kadar. Çoğu kişi de ileriki haftalarda muayene edildiğinde de akıntı veya kan da olabiliyor o yüzden doktor kontrollerinizi aksatmayın gitmekten çekinmeyin bakılması gerekirse bir sebebi olduğu için oluyor.
busraerdalll Pollymom valla canım onlara hiç bakma 4 kere alttan muayne oldum ilk haftalarda bebeğimi göremedim mecburen yaptırdım dün de yaptırdım daha 14 haftalıkken düşün yani hiç bişey olmadı doktorlar zaten yapmazlar zararı olsa
Dryalp Pollymom canım ben alttan oldum muayene sıkıntı olmadı cok şükür birkaç defa oldum sonra üstten bakıldı
ftmftmb Ben alttan muayene olmamak için biraz daha beklemiştim ilk kontrolü, zorla yapmıyorlar zaten alttan sen istemiyorum de muhtemelen kese olup olmadığına bakarlar ilk normal ultrasondan.
Kimkibu Pollymom canım ben yaptırdım hicte sıkıntı yaşamadım ilk kalp atışlarını alttan muayene ile duyduk.. eğer bir sıkıntı olsa doktorlar yapmaz canım merak etme.. ki benim gittiğim hastene tüp bebek merkeziydi ve türkiyedeki en iyi doktorların calıstıgı hastane o kadar ugrastıktan sonra sizce böyle ufak bişi için riske atarlarmı? Korkmayın sıkıntı olmaz.. duydugunuz kişilerinde muhakkakki başka problemleri olmuştur ondan belki öyle durumlar yaşamışlardır.. yinede kendi tercihiniz tabiki
MehZey Pollymom eğer bı sikintiniz yoksa 7. Haftada gitseniz daha iyi olur o haftada keseyi de bebeği de kalp atışını da görürsünüz
Boncukgiller003 Pollymom arkadaşların veya cevrendekiler doktordan daha mı iyi bilecek ? Doktor neyi nasıl uygun gördüyse onu yap vardır bildiği senelerce okulunu okuyo onlar. Ben 5. 6. 9. Ve 11. haftalarımda hep alttan muayene oldum. Hiç ne ağrım ne sızım ne kanam oldu 🙄 kulak asma kimseye doktoruna güven ;)
Baybymucize Pollymom neler derler ilerde tetenoz olma düşük yaparsın yok şeker yüklenme bayıldım diyenler var yok 2li tarama yaptırma birsürü saçma sapan şeyler en iyisini doktorlar bilir kaç kadın hastası var sonuçta beni hep korkuttular bayıldım ayıldım dediler riskli gebeliğim var strese sokuyorlar
Deniiiz Pollymom evet muhtemelen öyle olabilir. Bide benim tüp bebek, Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
Zehraaa98 Pollymom bende tüp bebek oldum keseye bakmak ıcın alttan baktı doktorum kalp atısını yone lattan bakarak dınledi veeee cinsiyetınıde alttan bakarak öğrendım Allaha şükürler olsun bi sorun olmadı doktorlardan iyi mi biliyorlarmış kadın zararlı olsa bana bakmazdı
endobeybi Pollymom 13.haftaya kadar sadece alttan muayene oldum. 2.trimesterda karından bakmaya başladı doktorum. Üstelik tüp bebekle hamileyim yani riski daha fazlaydı ilk haftalarda.