Cigdembakar Et, tavuk, Simit, peynir salatalık domates zeytin çubuk kraker ve kendin içinndeğil bebek için ye diyenlerden tiksindim😣
Vldn Cigdembakar hiç sorma bide halden anlamıyolar ayar oluyosun sonradan kulağına geliyo naz yapıo okadarda miğde bulantısı olmaz die ben çıkdırıyodum yaaa
Cigdembakar Vldn ayy sormayın sanki naz yapsam elaleme yapcam kocama yaparm ayol sizle ne işim olur 😂😂
Babyboymom Vldn 😅 Çintar dağlarsa toplanıp yenen bir mantar çeşidi. Bizim burda o kadar çok var ki satan satana. Hamilelik belirtilerim başlamadan biraz yemiştim. Şimdi belirtiler başlayınca midemi bulandırıyor 🤢😂
Vldn Babyboymom he anladım şmdi 😂 kız bende öyle annem ilk ayımda dereotlu yoğurtlu kabak mezesi yapmışdı hegün ondan yiyodum resmen şmdi dereotu kabak sarımsak öğğğ diyorum
ebrucan Bende yumurtadan tiksindim umarım geçicidir bebeğimin ihtiyacı var çünkü ama görmeye bile tahammülüm yok bide tavuk yiyemiyorum
Vldn ebrucan kokuları çok kötü genelde miğde bulandıgı zaman yiyemez insan bu tür şeyleri sen kaç aylıksın ki canım 4. Aydan sonra rahat rahat yersin
Arya92 Parfum vernel deodorant butun kozmetik kokulari sadece limon kolanyasi haric tiksindim. Yemeklerin cogundan ama en cok karnabahardan,cay,kahve,sogan, sarimsak birsuru sey hangi birini soylesem 11.haftadayim insallah gecer
liya Vldn tavuk nagıt tarzı şeyler ve çay☹ oysaki nasılda severim onun harici çok tiksinmedim 3ay sonra düzeldim..komşum yerdeki parkeden bile tiksinmiş oluyor bazı bünyelerde.. sanırım erkek bebeği olanlar daha çok tiksinti yaşıyorlar..
Svde Vldn benim masam ahşap evin kapısından kokusunu almaya başlıyodum mutfağa adım atamıyodum nasıl bişeydi yaa geçti neyseki hafif kaldı o hassasiyet
ebrucan Vldn bende öyle duymuştum kızlar daha zor diye ama belirtilere de inanmaz oldum artık herkesde tersi çıkmış 😀