Rabia88 Hiç biseyden tiksinmedim normal değil diye düşünüp çok Dr a sordum ağladım en son Dr ağzımın payını verdi mide bulantısı kusma çok mu iyi dedi baya kızdı 😂 sadece tavuk hiç yemiyorum o da hormonlu diye ama biri yapar denk gelirsem yerim
Ceydazgl Yemek kokuları beni çıldırtıyor🤢 üçüncü ay bitince geçecekmi? 10.haftamdayım öyle detarjan parfüm filan tüksinmedim gerçi hiç bişey sıkmıyorumda ya tiksinirsem diye😁 sarımsak konusu korkunç geliyor pişmişide çiğide🙈eşimde çok sever kendisi adanalı,artık yiyemiyor😂 yani aslında hep merak ediyorum bulantı geçince bu tiksinmelerde geçecekmi yada birazcık olsun geçermi?🙄
Vldn Ceydazgl ürünler ve gıdalardan tiksinmelerin geçermi bilmiyorum ama kesin olarak 4. Aydan sonra rahat rahat yrmek pişirebilirsin o geçiyo tiksinmiyosun yani ama sarımsak evine dahi sokmucaksın ben hala sokmuyorum tiksinmekden
Svde Salatalık, ekmek, kırmızı et, soğan tiksindiklerimdi. Ama genel olarak her yemek beni tiksndiriyodu video dahi izleyemiyodum. Evimin kokusundan ve ahşap eşyalarından kokusundanda midem bulanıyodu. 16+5im bu aralar daha iyiyim.
Vldn Svde ayy bende yaaa o ahşap kokusu beni mahvediyodu sürekli eşime hşap kokuyo die söyleniyodum saçmalama diodı bana sürekli üç ay evimde değil annemde yaşadım haftada bir saat evime gidiyodum kalırım evimde die içeri girmemle burnumu tıkamam bir oluyodu bir saate kalmaz ben kusunca eşim direk apar topar tekrar anneme götürüyosu orda kalıoduk sonrada evimden taşındım ben çok zorlandım valla
pamuksekerinannesi Vldn Bende normalde en sevdiğim şey tavuktu şimdi adı bile geçince midem bulanıyor.. Ceviz ilk zamanlar yiyodum ama şimdi yiyemiyorum bide kavurma yiyemiyorum😞
pamuksekerinannesi SemihenayArslan Hahahhaa bende kaynanamdan kayınpederimden görümcemden ara ara onların adını anınca da eşimden😂
FerhanSerkanEilmez Etli pide , pizza, aşure , çikolata, reçel ,çikolatalı ve kakaolu pastalardan ve tüm tatlılardan tiksindim....
FerhanSerkanEilmez sigara, ter kokusu, çöp kokusu enn hazmedemediğim Zaten sevmemde şimdi burnuma gelince kusuyorum
Esranur SemihenayArslan. O herkeste var canim yiyecekleri ortadan kaldirsak oluyor tiksinincede ama bunlar kaybolmuyorda goz onunden
Burcuk Vldn yok kız şokta indirimdeydi almıştım öyle ucuz ucuz ama marka idi. Çöp oldu 😬 odaya giremedim uzun bir süre kokusu çıkana kadar
Burcuk Vldn hamilelere kendi evi kokuyor nedense.. bana ve üç beş arkadaşıma daha oldu . Kendi evimde ne yesem çıktı başkasına gidince öyle yenmez böyle yenir......
Svde Vldn benim masam ahşap evin kapısından kokusunu almaya başlıyodum mutfağa adım atamıyodum nasıl bişeydi yaa geçti neyseki hafif kaldı o hassasiyet
Vldn FerhanSerkanEilmez ye tatlıyı doğur hakkıyı sende işe yaramamış 😂aman olsun hamilelikde çok tatlı tüketme zaten hem dişlerine hemde bebeğine zarar sen şimdi yemiyosun ya tatlı bişeyler bebeğinde hiç sevmicek bu güzel bişe aslında
Vldn Busranagme yaaa deterjandan tiksindiysen nasıl kullandın çamaşrlar kokmuyomuydu ayyyy ben sürekli ağlıodum feterjan kokusu alınca😂
Busranagme Vldn aklıma geldi ama yeni alınmıştı bitsin diye uğraştım 😀😀 berbat bir sey yaaa midem bulandı bak hatırladım 😀😀
Vldn Esraz bende valla ondan tiksindim 😂😂😂😂 ikinci trimestrin sonunda düzeldi şimdide karnımdan dolayı olmuyo 😂