Dytbsr Papatya13371 şiddetli mide yanması ve ağrısı şikayetiyle dr a gidince bu ilacı yazdı kullandığım günler herşeyi çok rahat yiyorum kullanmadığım günler zor geçiyor. Gaviscon şurup vs bende işe yaramadı. Doktorunuz reçete ettiyse kullanın ama doktor bilgisi olmadan kullanmayın 🙏🏻 Geçmiş olsun 🌸
Duygusuz Papatya13371 ben bunu kullanıyorum sadece sabah ac karna kullanıyorum cok iyi geldi. Rennie surupta verdi yanında ama bana sadece bu yeterli geliyor
Smmom95 Ben rennie duo şurup kullanıyorum bu ilacı bilmiyorum istersen sağlık ocağında aile hekimine yazdırabilirsen rennie şurubu çok iyi
Papatya13371 Duygusuz tamam canım teşekkür ederim benim geceleri çok yanıyor uykumdan uyanıyorum bende sabah ac karnı alıyım bari
Duygusuz Papatya13371 aynen bende öyleydim mahvediyordu beni gece uyuyamıyordum uyusamda o yanma uyandırıyordu beni ikisini verdi denedim tek basına da gayet iyi geliyor. Evet sabah ac karna al İnş seninde gecirir
Papatya13371 Duygusuz sagol canim inşallah geçirir bugün başladım bende rennie tablet vermişti ilk zamanlar doktor ama hiç fayda etmedi
Betulice91 Mide yanmasına en iyi Lansor iyi geliyor sürekli kullanmıyorsun arada atıyorsun ama süper birsey
Emircan Arkadaşlar bebeklerinizin cinsiyeti nedir ? Mide yanması olunca kız derler genelde merak ettim :))) benimde var mide yanmam merak ediyorum cinsiyetini acaba doğrumu?
Papatya13371 Emircan mide yanması hemen hemen herkeste var canım çevremde herkesten duyuyorum cinsiyete ilgisi olduğunu sanmıyorum rabbim gönlüne göre versin inşallah